reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!!!

Stefanka to może napisz co u Ciebie :-p bo co u nas to jest mniej więcej napisane w poprzednich postach... :-p;-) Co tak rzadko wpadasz? Jak Gajunia?

Dota to tak na łatwiznę? Wozisz pity gdzieś? Moja mama co roku kupuje nowy program w wyborczej i samo się liczy, a potem drukuje :-D Chyba się jutro wybiorę na pocztę i wyślę naszego pita...

Nastawiłam pranko z białymi. Jutro wypiorę partię kolorów i zacznę prać kurtki zimowe. Kupiłam takie worki próżniowe, to popiorę, wysuszę, zapakuję, odessę odkurzaczem i do szafy. Trzeba miejsce oszczędzać bo nie ma go za wiele :-D

Majoszka ale sie rozpisalas:-D;-) no ale najwazniejsze,ze wszystko ok!!!!:tak:;-)

jeszcze Aga nam zostala;-)

Paula noooo;-)zawozimy do biura rachunkowego...raz dwa i zrobione;-) jeny jaka Ty robotna dziewczyna...;-)

o rany jak moje Krzyśki szaleją.....szalenstwo!:rofl2::-D

kurcze paula troche sie martwie bo wydaje mi sie ze moje posty sa niewidzialne dla doty :( pisze do mnie tylko wtedy jak chce sie ze mna poklocic a tak normalnie to nic a nic.
nie wiem moze mam cos nie tak z kompem ?? albo pisze atramentem sympatycznym ??
u nas wszystko gra i buczy :)
nie rozpisuje sie bo nie chce zabierac miejsca innym.

dota ale chyba krzysia nie trzymałaś na siedząco do tej 17? :-D
a z t. znałam się dużo wcześniej (w zasadzie od dzieciństwa) ale wiosna namieszała na dobre :tak:

my pity rozliczamy sami a program ściągamy z pity.pl :tak:

paula ale masz plany :-p oby się zrealizowały :tak:

rany, mała dopiero w wannie. spała w dzień prawie 4 godziny bo była zmęczona wspinaniem się na wysoką ślizgawkę :-D no ale ja siama ;-)

reklama
uuu... Kata to długi wieczór przed wami... :-D:-D

U nas też etap "sama, sama..."

Julinka mi się chyba pochoruje... W sobotę jak pracowałam to D zabrał ją do swojej siostry, a tam były chore dzieciaki. I oczywiście jak to chłop nie pomyśli... wrrr... no i gile, chrypa i mały kaszelek... ehhh... :baffled: wieczorem jej dałam syropek, popiła kachą ale zakasłała przez sen i zwymiotowała... bidulka... :-( podleczę ją sama, zobaczymy... :sorry:;-)

Stefanka nie przejmuj się... ich strata... a może boją się do Ciebie odezwać... :-D:-D:-D

ooo... Sylwka... siemaneczko!!!

Do góry