reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-D:-D viki witaj!!! hehe to koleżanka miała pomysła... :-D i nie lada problem bo w klej to się nie chłonie raczej :-D

I mówisz że Pablo sypie tekścikami... :-D coś jak u nas...

Ewedja to jutro znów pobudka na sprzątanko :-D

kurna drina se walnęłam i te okropne plamy mi wyskoczyły na buzi!!! Całe szczęście znikają...

Idę dżulii umyć kiełki i zaciągnę ją do łóżka... ;-) przytulę się do małego ciałeczka...

Dobrej nocki!!!

To i ja sie zamelduje wieczorowa pora....

Stefanka- juz naszykowane...:tak::tak: Podobno ma byc superowo! W sumie to trzeba korzystac, bo lato jest teraz, wiesz jak bywa w lipcu, nie? Czasami leje tygodniami.....:baffled:
Paula- smieszna ta Twoja Jula...:-D Moj z kolei udaje ze sie papierem podciera... tez komicznie to wyglada....

Kata- chcialabys! Nie bedzie slonka, my cale zabierzemy....:-p:-);-)

Viki- witaj z powrotem, juz sie zaczynalysmy martwic o was....

A co do tego gradu...dzisiaj moj brat zdawal na prawko na motorze i tak grad walil mu w ten kask, ze myslal, ze nie wyrobi... ale zdal, hi hi....:-D

no to pierwsza:)
dzien dobry...

kurde wiecie co, jakos nie moge znalezc tej opcji odpowiedzi co kiedys i wyskakuje mi tylko szybka odp bez emotikon...
pomocy!!!!!

Pablo na nocniku, Damian własnie zwleka sie z wyra i znow kolejny dzien...
ale jeszcze dwa tygodnie i maz wraca do domu, a jutro Pablo spi u tesciów bo w niedziele rano damian ma znow zawody karate i o 8 juz musimy byc na miejscu

za oknem w miare słonecznie....wiec moze bedzie dziś wyjsciowa pogoda?

dobra lece szybko pod prysznic i wpadne pozniej spiochy:))

witam:-)
viki- jak mi coś takiego wyskoczy to biorę zaawansowaną edycje:tak::tak:
paula- mój M. też ma tak po niektórych alkoholach, czerwony na twarzy się robi i wygląda jakby spuchł:sorry2:tylko szkoda że to do niego nie przemawia:sorry2:
alex- to gratki dla brata, za zdanie prawka w ekstremalnych warunkach:tak::tak:
asia- hihi chyba głowę mógłby włożyć w miseczkę:-D:-D:-D ale najlepsze jest to wiedział gdzie to przyłożyć:tak:
dota- straszne z tym dzieciaczkiem, chwila nieuwagi i tyle cierpienia:-(

no i nie wiem co tam więcej. Już 3 dzień sama jestem w pracy bo wszyscy się na urlopy powybierali z mojego działu:dry:

hejka hejka:-):-):-):-)

Viki,Aga hej!!!:-)

i mamy łikend tralalalaaaaaaaaaa:-):-):-)

pozdrawiam cieplutko i biore się za jedzonko,paaaaaaaaa:-):-):-):-)

dzień dobry :-)
u nas też słonko świeci-i wszystko byłoby ok gdyby nie ten wiatr....:-(
muszę dziś coś dla dziadka poszukać....ale co???-nic mi nadal do głowy nie przyszło.

młody siedzi zahipnotyzowany ogląda świnkę chudzinkę :happy:

obiadek mam już zrobiony tylko sos zaciągnąć i ziemniaczki i gotowe

Kuba dziś spał do 8-ej -SZOK!!!!:-D:-D:-D:-D

dziś teściowa podaje swojski żur-Kata piszesz się???:-);-)-to Ci odleję w słoik :-D i wyślę.
Ewedja-biedny Zaki.
Viki-no właśnie z tymi normami to byłoby nie tak....jak one dla dorosłych :-(
zapytałam sie O (J bratowej) ona ze swoimi dzieciakami jeżdzi tam gdzie ja do Olsztyna prywatnie -to jest babka która ma doktorat z tego i jest dobra.
i właśnie im mówiła że dziecko powinno mieć normę poniżej 3.
ja u niej nigdy nie byłam z Kubą -a moje wyniki podaję jej teraz przez tel.dzwonię do niej i wtedy ona mówi czy jest ok czy zwiększyć bądz zmniejszyć dawkę.
może przy najbliższej okazji zabiorę Kubę i jak zrobię mu wynik to go obluka????
a no i fajnie że wróciłaś na BB.:tak:;-):-):-p
Dota-wiedziałam że mnie znów wyprzedzisz :-p

reklama
Hej:-)
Ledwo na oczy patrzę, dzieci zerwały się z łóżek dzisiaj o 6:wściekła/y: Już dawno tak wcześnie nie wstawali. Nie wiem czemu ale ciągle mam wrażenie że dzisiaj sobota:baffled:
Olivia poszła znów spać, Marcel bajki ogląda to ja chyba przytnę sobie komara na pół godzinki:sorry2:

Viki musisz dwa razy kliknąć na odpowiedź i od razu przekieruje Cie do zaawansowanej edycji z emotkami:tak:

Alex ostatnio obiecałam mojemu że w przyszlości też zrobię prawko na motor:szok: pogieło mnie chyba:-D Ale co tam, dzieci będą duże, nie będą chcialy z nami siedziec to my będziemy sobie pyrkać na motorkach:tak:

Uśmiałam się z tekstów i wyczynów Waszych dzieci:-D

Do góry