reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata ale mnie rozbawilas tym myciem termomixa, nie jest to niestety dodatkowo zmywarka do naczyn, choc przyznam przydala by sie :-):tak:;-):tak::-D

no i co polezalam z malym ale i tak nie usnelam, zawsze sie nagadam ze pospie a pozniej nie spie, ja mam tak jak pryzybelka nie bardzo umiem usnac

reklama
Dotka, widac, ze Ci w duszy cosik gra:tak::tak:
No to tez sie cieszcie tym weekendem i wypocznijcie sobie rodzinnie:-),
Kata, no to tak cos w rodzaju wspolnoty mieszkaniowej mamy i kazdy w miare mozliwosci ma pomagac, a takie wspolne porzadki to sa na wiosne i na jesien robione... To nasza pierwsza wiosna tutaj, wiec nie wiem co bedziemy robic, ale jesienia liscie z R grabilismy:-) W sumie fajnie, bo troche ruchu i przy okazji dba sie o czystosc okolicy:-)
A przy okazji tej calej imprezy mamy mala znizke na czynsz:-)
No i widzisz, to jednak i cos sobie tez kupilas:-)

ewe ja kiedyś zasypiałam na stojąco. ale wstałam przed 5 do pracy ;-)
pryzy przy zakupach t. to pikuś ;-)
fajna taka społeczna inicjatywa. u nas by to nie przeszło - za duże leniuchy mieszkają :-( jeszcze dobrudzić sprzątaczce potrafią
dota ja już zakupów w tym tyg. nie robię :-) dzisiejsze mi wystarczą :rofl2: jedziecie gdzieś na weekend?

hej hej
u nas cieplutkooo wiec duzo czasu spedzamy na dworze.
pryzy u nas w 3 maja mamy wolne ale nikt sie do czynu spolecznego nie garnie :))
viki kiss kiss
ewedja nie wiem czy juz moze pisalas ale w razie czego jeszcze napisze. jak ten termofix heheh ???
chyba zaraz pojade po zakupy...

Hej!

Muszę się Wam pochwalić - FILIP DOSTAŁ SIĘ DO PRZEDSZKOLA!!! JUPIII!!! Ale jestem szczęśliwa, normalnie kamień z serca mi spadł.. Ufffffff..... Fakt, że nie do tego, do którego chcieliśmy na pierwszym miejscu, ale do tego, które też wchodziło w grę. Złożyłam wnioski w sumie do czterech i do jednego się dostał. Rzut beretem, bo generalnie ulica równoległa, 2 minutki pieszo:tak::tak::-):-):-)
Z tego wszystkiego to nie wiem, co komu napisać;-)
Kata, zdrówka dla Kini:tak:
Ewedja, no to mieliście wyżerkę.
Aga, nie martw się, że nie miałaś pracy. Na pewno po weekendzie będzie więcej, hehehe...
Pryzy, fajna akcja. Szkoda, że u nas takiej nie ma. Ludzie to potrafią tylko śmiecić i nawet z okna przed blok. Brudasy jedne... Ech... Po weekendzie, to przed oknami zawsze taki syf, że aż trudno uwierzyć, że to stolica kraju. Wstyd mi za takich ludzi. Warszawiaki z bożej łaski... Ech...
Paula, co Jula dziś śmiesznego wymyśliła?
Alex, latacie na rowerkach? A gdzie takie można kupić?;-);-)
Sylwia, Ty i motor? Przecież ten pęd wiatru Cię zdmuchnie z siedzenia, kruszyno...

I to na razie tyle. Pozdrawiam, pewnie wpadnę później. Do miłego:tak:

p/s. Posadziliśmy dziś drzewko. Filip z zacięciem na kolanach ugniatał ziemię, hehehe. Jak zgram zdjęcia to pokażę.

hejo

melduje sie na pokladzie ale czyba nic madrego nie sklece.

Dzis w pracy masakra, nawet nie mialam czasu poczytac. Teraz przelecialam posty ale nawet nie wiem co i komu

tylko Asi pogratuluje przedszkola, super

i naprawde nie wiem co jeszcze, wybaczycie ;-)

Hej!!!

Właśnie klientka wyszła... Ale miło się gawędziło :-)

Zaraz chyba zawinę się do wyrka bo jutro od 8:30 zaczynam pracę ;-)

Dziecko mi padło nawet nie wiem kiedy... :rofl2:

Asiu... hmmm... muszę pomyśleć co dziś wywinęła? Chyba nic nadzwyczajenego... Poza tym że od samego rana klnęła... to ja nie klnę tyle co moje dziecko... :baffled::no:

I gratuluję PRZEDSZKOLAKOWI :-)

ehhh ja nie wiem do którego przedszkola młodą dać... :baffled::dry: na każde w sumie narzekają... :baffled:

No Asia- gratulacje! I dobrze, ze blisko bedzie to przedszkole... A z latajacych rowerkow sie nie smiej... ja czasami malego tak wioze, ze gdyby nie pasy, to by fruwal....:-D:-p:sorry2:

Paula- nie wiadomo, czy Jule w ogole to jakiegokolwiek przedszkola przyjma, skoro tak klnie jak szewc....:-p:-D:-D;-)

witam sobotnio

ale pustki :-) pewnie spacerujecie ;-)

asia to super wiadomość gratuluję! tym bardziej, że bliziutko
i dzięki w imieniu kini. nocka była do kitu :-( budziła się, płakała, i chyba zbiegło się wszystko naraz: zalegająca i przeszkadzająca flegma i ból brzuszka (bo dzisiaj po toalecie zupełnie inne dziecko ;-))
jeszcze jakby tego było mało wczoraj wywaliła się na spacerze i zdarła sobie skórę na wierzchniej części dłoni i obtłukła kolano
plasterek z kubusiem jej przykleiłam ale najpierw dziwinie na niego popatrzyła i powiedziała, że kubuś puchatek jest zły a on miał minę zamyśloną tak naprawdę ale zmarszczone czoło :-D
w nocy znowu ryk bo plaster się odkleił ale wytłumaczyłam i zasnęła :tak:
teraz drzemie, mąż gdzieś tam w mieście a ja zaraz idę z cejrowskim na randkę ;-)
i asia nie tylko w warszawie śmiecą :sorry2: u mnie co rusz puszki po piwie latają przez okno, opakowania po chipsach itp.
my też chcemy zasadzić kini brzózkę :-) asia powiedz mi gdzie kupowałaś i gdzie sadziłaś bo mnie t. nastraszył, że nie mogę se w lesie brzozowym posiać bo mi wytną ;-)
jutrzenka pracusiu wybaczymy :tak:
paula to ty się od juli nauczysz mięchem rzucać na nowo :-D
alex a co ty red bulla pijasz? :-D

ależ pięknie dzisiaj....

reklama
hej
u mnie piękna pogoda, już prawie wszystko zrobiłam co miałam na myśli a nawet więcej:tak::tak: mały śpi
asia- to fajnie ze dostaliście miejsce w przedszkolu i już nie będziecie musieli się tłuc autobusami z Filipem:tak::tak:
kata- ty się tam nie zapomnij z tym Cejrowskim;-):-D:-D
coś mnie boli w lewym boku, nie potrafię zidentyfikować źródła pochodzenia tego bólu albo to od kręgosłupa albo nerka, czasem mnie tak wcześniej bolało ale z czasem przechodziło a teraz mnie boli od wczoraj:sorry2:

miłego dzionka wam życzę słoneczka:-):-):-):-)

Do góry