kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hello
ale mi się dzieci pospały a ja nie mogę spać
nic mi się nie chce mam totalnego lenia
ale mi się dzieci pospały a ja nie mogę spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

No i dalsza czesc pierogow, zeby przy okazji R skorzystal.... Tylko odsapne troche, bo zmarzlam jak diabli po zaprowadzeniu mlodej do przedszkola i spacerku z psem...
Ale jak ma mi się cokolwiek chcieć robić jak dzisiaj poszłam spać o 4:30
Dbają o mnie urwisy kochane, żeby mi oczy za bardzo z przespania nie zgniły ;-) 

a ta piękna jest tak ułożona że jak idę to najpierw brzusio a za 10 minut ja

.
A wiesz, że musisz 31 stycznia urodzić? ;-)
Fajnie by tak było jakby między naszymi dziewczynami równy rok różnicy był :-)
a wieczorem jeszcze u R brata bylismy. 

. Czekalam z zamowieniem do wyplaty a teraz nie ma 

.

. A czym Wy grzejecie ze w domu zimno macie 

. Dzis byl mikolaj i podobo robili zdjecia 

. Ide pogapic sie na Majewskiego 

ale srednio się skonczyl bo wczoraj dostał temperaturę...cala noc byla ok, rano tez wiec do szkoly poszedł ale po poludniu znow 39, pojechalismy do lekarza bo on goraczkuje tylko przy anginie, poza tym nie ma zadnych objawow, ale okazuje sie ze gardło lekko czerwone i nic poza ty,...wiec pewnie jakis wirus go dopadł...
u nas w nocy chyba przedwczoraj bylo -24
ciekawa jestem wrazen pawła bo to jego pierwszy taki przedszkolny wyjazd autobusem