reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej...

Viki
-tak my podajemy..i też jest lepiej (no wykluczając ost.chorobę bo wtedy Kuba kaszlał jak szalony)
wiesz..ja jak kupowałam ost.w aptece to miałam na recepcie 2op.ale babka miała tylko jedno i dała mi za grosz drugie (nie pamiętam nazwy) bo mam ten lek na dole, skład ten sam...nie wiem jak w smaku bo Kuba męczy jeszcze to pierwsze op.ale się też dowiedziałam że jak na recepcie napisali P to podobno taki lek masz za 1gr.

moje buszują na podłodze...kurcze młoda to już jak mały motorek śmiga.... ;)))
froteruje podłogę ...uuuu......wszędzie wejdzie...
i wszystko wyciągnie....

reklama
hej
ach te dzieciaki szybko rosną:szok::szok::szok: Kuba i Natalka niedługo będą się ganiać po domu. Krzyś jest taki zachwycony łukaszem, wpatrzony w niego jak w obrazek. Jak Łukasz się śmieje i mały też chichocze:-D:-D:-D
ciekawe jak basia- sobie radzi:sorry2:
paula- jak po pierwszym dniu pracy?

zdrówka dla chorujących
ja to już mam dość tego kaszlu, ciągle się duszę:baffled:

a wczoraj byliśmy z Krzysiem na szczepieniu, dzielnie zniósł kucie:tak::tak::tak:

Dzień dobry
Dużo zdrówka dla Wszystkich Chorowitków!

Ja dziś mam odgruzowywanie chałupy. ODkąd Wiktor siedzi z babciami w domu to masakra sie tu dzieje :szok: A po za tym nic nowego.

Elcia bardzo Ci współczuje sytuacji! Trzymaj się! Ostatnio wierzę w to, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak::tak::tak:

Paula jak w pracy? mam nadzieje , ze jestes zadowolona!

a ja się tylko przywitam i pożegnam...
dziś tak samo jak Magda-mam sprzątanko...
dzieciaki dochodzą do siebie..
u nas znów zima się zrobiła -pada śnieg.... ;(
no nic uciekam bo jeszcze dużo przede mną...do roboty
miłego weekendu.

Hej!!! :-)

Dzięki że pytacie :-) :tak:;-)

W pracy super! Atmosfera dobra, jakaś praca już się po mału zaczyna, plan szkoleń już mam więc liczę, że wszystko będzie dobrze :-):tak:

Poza tym to czasu jakoś mało :-D Pracuję na dwie zmiany. Jak mam drugie to praktycznie Julcię widuję tylko rano po wstaniu kilka minut a potem wieczorem koło 21:30 jak wpadam do domu... Jak mam na rano ciut lepiej bo już po 16:00 jestem po małą w przedszkolu a potem do domu ;-)

Tu jest stronka mojego miejsca pracy ;-) - Make Me Beauty

Wszystkim życzę zdrówka! :-)

I zakopujcie te doły...:tak: Wkrótce nadejdzie wiosna! :-)

Pozdrawiam cieplutko!

hej
paula- to super że ci się podoba:tak:salon na stronie tez się nieźle prezentuje:tak:
kasiamaj, magda- odgruzowałyście się?

ja dziś miałam siostrę z wizytą, M. w szkole egzaminy jakieś ma. Łukasz padł mi o 18.10 ciekawe do której pośpi. Za to Krzyś się zbuntował i zasnął dopiero niedawno:sorry2:
muszę pity porozliczać:sorry2:
jeju jeszcze tylko dwa tygodnie i do pracy buuu. Gdybym nie musiała wziąć zaległego urlopu to już jutro bym musiała iść. Ależ mi się nie chce :wściekła/y:

hej dziewczyny!!!

na dworze pieknie swieci sloneczko achh jak mi sie chce wiosny!!!

paula super ze pierwsze dni minely pozytywnie i ze dobrze czujesz sie w nowym miejscu pracy. salon wygląda na przyjemny i profesionalny, fajne kosmetyki zabiegi itp.

ja ostatnio tez bylam w innym salonie robic wlosy. kupilam usluge na gruponie a do tego dolozylam jeszcze pasemka ale powiem wam ze salon masakra, fryzjerka jeszcze gorsza wiec juz nigdy tam nie pojde... strone internetową mieli wybajerzona ale malo z tego bylo w realu....chcialam by sciela mi jeden bok na krotko , i jak juz bylo po farbowaniu, i konczyla ciac , stwierdzila ze ona boi sie ostrzyc mi ten bok wiec moze nastepnym razem umowie sie do "pani Basi" bo ona lubi takie asymetrie...

kur......
bylam wsciekla i skonczylo sie na tym ze wrocilam do domu i sama scielam sobie ten bok i jest git hehehe

asia a ty zmienilas fryzure?? jak sie czujesz wogole??
kacha a jak tam twoja dzidzia?
aga - super ze chlopcy są bardzo za sobą. u mnie jest dokladnie to samo. co damian zrobi to i pawel... tyle ze u nas nie do konca ma to pozytywny charakter...heheheh

a ja znow wzielam sie za leczenie zebow...niedawno mialam juz spokoj bo niby wszystkie byly wyleczone..... kurde ja nie wiem dlaczego te moje zeby są takie slabe... do bani z tym wszystkim.

dobra ide sprzatac bo za niedlugo po damiana musze jechac..

reklama
Paula super, że praca taka fajna :-)
Viki moja dzidzia żyć mi nie daje, dlatego nic mi się nie chce :sorry: Wymioty mnie dręczą cały czas :sorry: A jeszcze Jessiczka jest taka niegrzeczna, że ręce mi opadają :eek: Broi non stop i nie chce spać w ciągu dnia, a w nocy tak mniej więcej o 1-2 robi sceny, żeby ją do naszego łóżka przenieść. Czwórki jej idą, więc nie do życia jest ;-)

Do góry