Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

He he, ja też już widze jak mi się brzucho rusza. Ale dziś to już młody przeszedł samego siebie. Zjadłam na obiad pieczarkową i pierogi z kapustką i grzybami i z 15 minut później takie tańce były widoczne że szok. I chyba stopami walił bo takie dwie górki obok siebie fikały. A jak mówie, popatrz Tatuś co Twój syn wyczynia to poczułam jakby fikołka zrobił (i taka gula wyszła) i uciekł.
Ciekawe czy jak te maluchy tak fikają po jedzonku to znaczy że dobre było czy ble?

Słonko jutro na pewno Ci wyślę. Przez to centralne kompletnie głowy do tego nie miałam
Nowamagdak..dziękuję Kochana!!!Doszło!Ale bede mieć czytania:-)
Georgino..tak nieśmiało się zapytam..czy udało sie może tę płytkę i próbeczki wysłać?:-)

Ja nie mam problemów ze spaniem. Tzn z zasypianiem bo snu to mi bardzo ostatnio brakuje bo dziennie wstawałam o 7 przez ekipę z centralnego a teraz odkąd mam bratanków to o 6 mnie już budzą;-) A tak by się wtedy chciało spać dalej:-Ja tez spac nie moge !!! Wogole niewygodnie mi !! Miejsca znalezc sobie nie moge .Jak juz zasne to budze sie po kilka razy ! Masakra!
sylwik najlepszego! :-)