reklama

Grudzień 2009

reklama
ale to ma poprawić nasz stan czy ma poprawić tylko chwilowo wynik?
To ma poprawić nasz stan. Pić można codziennie albo co drugi dzień. Powiedziała mi o tym taka znajoma 70-letnia babeczka. Popatrzyła na mnie i stwierdziła że blada jestem i spytała o morfologie. Ja mam wszystko w dolnych granicach a hemoglobina mi spada ciągle - teraz jest 10,1.

nowamagdak - ja biore właśnie magnez plus smaruje sobie na noc nogi albo veno żelem albo perfecta mama do nóg (poprawia krążenie). A pamiętsz co robić jak masz skurcz? Podciągaj stope do góry (za palce) - działa rewelacyjnie. :tak:

Cześć Laseczki, nawet nie próbuję nadrabiać bo ostatnio w domu tylko śpię. Babcia w szpitalu, dziadek sam w domu i tylko tak jeżdżę od jednego do drugiego.
Czy wy też macie napięte brzuszki mój się zrobił z lekka twardy ale nie wiem czy tak powinno być? nawet po nocy nie jest już miękki jak kiedyś, nie wiem czy to kwestia maluszka że jest większy i to jest normalne, 10-go mam wizytę u gin to zapytam.
Ja też tak mam. Taki mięciutki to miałam tylko po wizycie w szpitalu i zastrzyku. Teraz jest taki jakby napięty ale dopóki macica się nie stawia to jest podobno ok.

Witajcie ;) jak to dobrze że już po ślubie i po wszystkim..., ile mnie to nerwów i stresów kosztowało to lepiej nie gadać... najpierw pani co nam ciasta robiła dostała wylewu, na szczęście to nic groźnego, także za parę dni będzie w domu, ale na ostatni moment musieliśmy szukać kogoś innego, na szczęście się udało..., i jakby tego yło mało to w dzień wesela na 2 godz przed samym ślubem zginął w wypadku nasz dobry kolega...tak.że możecie się domyślać jakie głownie panowały nastroje na weselu..:( dzisiaj był pogrzeb, i emocje trochę opadły.. Dobrze że maleństwo czuje się dobrze, na wczorajszym usg fikał koziołki,ładie rośnie, serducho dobrze bije, także jestem uspokojona.
Super że z maleństwem ok. Szkoda tylko tych niemiłych przeżyć.

A ja się właśnie wku..... Wkońcu podali Nam wysokość odszkodowania autka 3600 zł. Naprawa już Nas kosztowała 5000 zł. Dupki. Jak tak wogóle można. Ciekawe co teraz.

wstawie foteczki napewno, :) ogólnie nie było najgorzej, wytrzymałam do 3 rano, a jak wróciliśmy to padłam na wyrko i spałam do 15 ;) na poprawinach juz o 22 się zmywaliśmy z mężem- nie chciałam się premęczać . Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy, teraz do ońca tygodnia bęę wypoczywać po tych nieprzespanych nocach i stresch związanych z pogrzebem, itp
dziękuję za życzenia:*

MACIE TE KSIAŻKI ??? Poporsze na e.maila: szym.mag@wp.pl .... dziewczyny napiszcie mi jak wrażenia po 3d/4d warto czy nie??? kusi mnie ale wszyscy mi odradzają i twierdzą, że i tak nic więcej się nie dowiem jak przyzwykłym usg a ponoć dużą kasę trzeba wydać ... co sądzicie ??/
Juz sie pytalas wczesniej ...kazda z nas byla chyba zadowolona ,ja osobiscie bardzo polecam.A nie prawda jest to ze wiecej sie nie dowiesz niz przy zwyklym usg ...gdyz dowiadujesz sie tak naprawde wszystkiego ! MOje zdanie

Witajcie ;) jak to dobrze że już po ślubie i po wszystkim..., ile mnie to nerwów i stresów kosztowało to lepiej nie gadać... najpierw pani co nam ciasta robiła dostała wylewu, na szczęście to nic groźnego, także za parę dni będzie w domu, ale na ostatni moment musieliśmy szukać kogoś innego, na szczęście się udało..., i jakby tego yło mało to w dzień wesela na 2 godz przed samym ślubem zginął w wypadku nasz dobry kolega...tak.że możecie się domyślać jakie głownie panowały nastroje na weselu..:( dzisiaj był pogrzeb, i emocje trochę opadły.. Dobrze że maleństwo czuje się dobrze, na wczorajszym usg fikał koziołki,ładie rośnie, serducho dobrze bije, także jestem uspokojona.
najlepszego :)

wstawie foteczki napewno, :) ogólnie nie było najgorzej, wytrzymałam do 3 rano, a jak wróciliśmy to padłam na wyrko i spałam do 15 ;) na poprawinach juz o 22 się zmywaliśmy z mężem- nie chciałam się premęczać . Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy, teraz do ońca tygodnia bęę wypoczywać po tych nieprzespanych nocach i stresch związanych z pogrzebem, itp
dziękuję za życzenia:*
No to super ja też coś tak wytrzymałam:tak:

wiecej bierz tego magnezu

lekarz najpierw robi ci "zwykle" usg a potem przelacza na 4D, ja sobie zrobie co by se dzieciaczki poogladac, place i tak za normalne 200zł a do 4D musze 60zł doplacic wiec zbytniej roznicy juz mi to nie robi. a mysle zxe pewnie mowia Ci tak Ci ktorzy nie byli na tym USG ;)

200 zeta za zwykłe usg ?? ja u swojego doktorka co miesiąc płace 80zł i robi długie badanie..

reklama
To ma poprawić nasz stan. Pić można codziennie albo co drugi dzień. Powiedziała mi o tym taka znajoma 70-letnia babeczka. Popatrzyła na mnie i stwierdziła że blada jestem i spytała o morfologie. Ja mam wszystko w dolnych granicach a hemoglobina mi spada ciągle - teraz jest 10,1.

nowamagdak - ja biore właśnie magnez plus smaruje sobie na noc nogi albo veno żelem albo perfecta mama do nóg (poprawia krążenie). A pamiętsz co robić jak masz skurcz? Podciągaj stope do góry (za palce) - działa rewelacyjnie. :tak:

.

Nie próbowałam! dzięki za radę, napewno spróbuję /pewnie dzisiaj mnie dopadnie, bo wczoraj był spokój../

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry