Witam sie popoludniowo!! ja dzis znowu jestem sama bo moj M pojechal w delegację!!:-
-
-( A ja sobie pojechalam do miasta i smakolyki nakupilam tzn kebabik i serniczek mniam mniam
kebab byl zamiast obiadu(bo przeciez sam nie bede se gotowac)
A tesciami niema sie co przejmowac!! Moj tesc chodzi ostatnio po znajomych i rozpowiada z moj maz to nieudacznik bo prace zmienia-to nie wina meza ze przyszedl kryzys i go zwolnili!! A kochany tesciu nie patrzy na to ze pzez 15 lat kazda zlotowke przepil!!! Wtedy kazd kolo niego skakal bo ciagle pijany a teraz gdy mu watroba wysiedla znow wszyscy maja skakac!!!! Ale to sie juz skonczylo

kebab byl zamiast obiadu(bo przeciez sam nie bede se gotowac)A tesciami niema sie co przejmowac!! Moj tesc chodzi ostatnio po znajomych i rozpowiada z moj maz to nieudacznik bo prace zmienia-to nie wina meza ze przyszedl kryzys i go zwolnili!! A kochany tesciu nie patrzy na to ze pzez 15 lat kazda zlotowke przepil!!! Wtedy kazd kolo niego skakal bo ciagle pijany a teraz gdy mu watroba wysiedla znow wszyscy maja skakac!!!! Ale to sie juz skonczylo

kazdy jej ruch jest bolesny bo przeciez juz kruszynka nie jest pomocy