reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja sobie zajadam ossstre chili chipsy Lays i piję Multivitaminkę:) To tak póki Mój na zakupach bo potem dalej remoncik.
Ja to uwielbiam taki chrupaski thai sweet chili jak mieszkalam w anglii to je odkrylam sa rewelacyjne ale niestety tutaj takich nie ma ale siostra za miesiac przyjezdza to o 2 paczki poprosze hhihi bo z moim T to sie o nie bijemy haha

No widzisz Joasia to wszystko takie powalone.
Sama wszystko robiłam i było ok. Teraz siadłam i kapa.

Zapomniałam wam powiedzieć akcje jak trafiłam do szpitala. Lekarz obejrzał ktg i nawet mi brzucha nie dotknął tylko paluchy wepchnął i mówi
"na szczęście rozwarcia nie ma,... tak przy okazji dzisiaj niedziela" To było dowalone do tego, że mnie zaczęło boleć w piątek, ale badanie mnie tak bolało, że ło...
powiem Ci,że jak teraz pojechałam do szpitala i lekarz zaczął mnie badać na fotelu to aż mnie skręcało z bólu-zawsze robi to w ten sam sposób i nigdy nic mi nie było a teraz była masakra

dobra, nadrobiłam Was gaduły.

ja dziś znowu miałam zastrzyk (całe szczęście nie musiałam nigdzie iść bo przyjechała pielęgniarka) i znowu mnie brzuch boli - trochę mniej jak ostatnio, no ale tragedia!
całą noc nie spałam - budziłam się zlana potem, co zasnęłam to mnie Krzysiek budził, bo strasznie chrapał, w ogóle jakiś niepokój odczuwałam i odczuwam do tej pory :no2:
na siku z 5 razy wstawałam, o 3 nad ranem kręciłam się po kuchni i robiłam mężowi kanapki do pracy...
jestem obolała, zmęczona i coraz bardziej myślę o tym, czy nie przeprowadzić się do swoich rodziców - tylko męża by mi brakowało (no chyba że z nim).

kurcze ja ostatnio też jakiś niepokój wewnętrzny odczuwam i ciągle latam na siku-czasem z zamkniętymi oczami i po omacku

dziewczynki czy u ktorejs malenstwa w brzusiu jeszcze takie manewry wykonują ???
moja znow sie poprzecznie uwaliła i mnie to strasznie boli :zawstydzona/y: kazdy jej ruch jest bolesny bo przeciez juz kruszynka nie jest pomocy :sorry:
jakbym miała kreta w brzuchu-tylko widać nogi śmigające na całej szerokości brzucha:tak:

Dziewczynki strasznie mnie boli krocze i okolice jajników.
Skórczy nie ma.
Nie wiem co mam robić.
Lekarz dopiero rano. Cholera :wściekła/y:
Dajcie jakiś link na allegro na kogoś kto ma logiczną cenę podkładów poporodowych, majtek, wkładek, bo ja z domu nie wyjdę a A. mi nie to kupi co trzeba a ja coś czuję, że torbę do szpitala trzeba w te pendy szykować
podkłady w mojej aptece to koszt 4-5 zł za 10 szt a majtasy-9 zł za 7 szt
szykuj się Kochana i to już bo później połowę zapomnisz a sama widzisz,że to nie żarty

reklama
Do góry