reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam was wszystkie ja od rana mialam odwiedziny i nie mialam kiedy tu zaglądnąć ale teraz chwila ciszy dopoki mój z pracy nie wróci wiec sobie powoli nadrabiam.
Mea ja też należę do leżakujących ale na luteinie a nie na fenku.
I wracam dalej do czytania...:-)

He he słodki ten Twój chłopaczyna:) Zupełnie podobny do mojego. Poprosiłam go wczoraj żeby kupił mi kawałek żóltego sera tak na oko z 30 dag niech weźmie... najpierw poprosił o 30kg!!!! jak babka mu wytlumaczyla o co poprosił to poprawił się na 30g i zaczęły się z niego śmiać a na koniec wzial 30 plastrów i wyszło ponad pół kg:):):):)
Jak wszedł do domu to najpierw buzi mi dał a mój brat się smiał więc wiedziałam że coś zbroił i takim delikatnym głosem spytał czy nie będę krzyczeć???? na szczescie tak mnie to rozsmieszylo ze nie krzyczałam ale poszedł praktycznie po 3 rzeczy i stracił 50zł.... od tego momentu wole isc sama na zakupy.

ja mojego kiedys wyslalam po 6 piersi z kurczaka ... przyniosl 6 podwojnych :D weic nic mnie juz nie dziwi :)

Witam was wszystkie ja od rana mialam odwiedziny i nie mialam kiedy tu zaglądnąć ale teraz chwila ciszy dopoki mój z pracy nie wróci wiec sobie powoli nadrabiam.
Mea ja też należę do leżakujących ale na luteinie a nie na fenku.
I wracam dalej do czytania...:-)

biedactwo ... juz kolejna na liscie ... a ja nad ranem mialam ze dwa moze trzy skurcze ale na szczescie same przeszly wiec nie jest zle :)

reklama
Do góry