E
eliza18
Gość
Elizka a Ty będziesz miała syneczka czy córeczkę?![]()
no właśnie nie wiadomo bo dupcią sie odwraca na każdym usg:-)...będzie niespodzianka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elizka a Ty będziesz miała syneczka czy córeczkę?![]()
Ahaa, ojej, nie wytrzymałabym:-) A jakieś przeczucia?no właśnie nie wiadomo bo dupcią sie odwraca na każdym usg:-)...będzie niespodzianka:-)
mam bombowy przepis na sernik !! jak znajde chwile to wpisze na watek gotowania![]()
He he słodki ten Twój chłopaczynaZupełnie podobny do mojego. Poprosiłam go wczoraj żeby kupił mi kawałek żóltego sera tak na oko z 30 dag niech weźmie... najpierw poprosił o 30kg!!!! jak babka mu wytlumaczyla o co poprosił to poprawił się na 30g i zaczęły się z niego śmiać a na koniec wzial 30 plastrów i wyszło ponad pół kg
Jak wszedł do domu to najpierw buzi mi dał a mój brat się smiał więc wiedziałam że coś zbroił i takim delikatnym głosem spytał czy nie będę krzyczeć???? na szczescie tak mnie to rozsmieszylo ze nie krzyczałam ale poszedł praktycznie po 3 rzeczy i stracił 50zł.... od tego momentu wole isc sama na zakupy.
Witam was wszystkie ja od rana mialam odwiedziny i nie mialam kiedy tu zaglądnąć ale teraz chwila ciszy dopoki mój z pracy nie wróci wiec sobie powoli nadrabiam.
Mea ja też należę do leżakujących ale na luteinie a nie na fenku.
I wracam dalej do czytania...:-)
Ahaa, ojej, nie wytrzymałabym:-) A jakieś przeczucia?