• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Soczewki.
No cóż zdecyduje mój okulista. Ja już od da wiem, że siatkówka może mi się odkleić w czsie dużego wysiłku więc muszę uważać. A co do "defektu" to co druga osoba z tego powodu lezała w szpitalu i miałą podejrzenia guza mózgu??

Każdy przypadek jest inny, tak samo przykład z przegrodą, mają i zyją a ja muszę mieć na nią operację

reklama
mi sie wydaje ze to juz podchodzi pod wskazania ... nessi bo w kazda strone przegiecia sa szkodliwe !! trzeba miec przy tym wszystkim zdrowy umiar !! jak istnieje zagrozenie to czemu go nie niwelowac w 100% niz sie potem zastanawiac czy sie zrobilo wszystko co mozliwe zeby zapobiec powiklaniom !!

Ja wszystko rozumiem ale Paula nie pisała wczesniej nic o odwarstwianiu się siatkówki tylko o żyłkach i wadzie wzroku 7,5

Ja się modle by mój Shogun się wykręcił jak należy. Bardzo chce rodzic naturalnie bo ma to zbawienny wpływ na matke i dziecko i juz Nas tak natura stworzyła by sobie z tym wszystkim poradzić i szybko do siebie po tym wysiłku dojsć. No i nie będzie problemów z laktacją :tak: przynajmniej nie takie jak przy CC, w tym szybszy powrót do domu!

Oby mój mały nie robił mi na złośc i się jeszcze odpowiednio do porodu przygotował

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry