Pauluś89
Grudzień 2009
Wiem wiem. To by była masakra gdyby trzeba było za to płacić nawet ze wskazaniamino ale jesli masz wskazania medyczne to na 100% nie placisz !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem wiem. To by była masakra gdyby trzeba było za to płacić nawet ze wskazaniamino ale jesli masz wskazania medyczne to na 100% nie placisz !!
Mój jak buszuje to jakby rączką i nóżką jednoczęsnie więc np podskakuje mi prawy bok przy żebrach i lewy na dole więc aż w szoku byłam, że główką jest ułożonyNo moja Mała była w 31tc główką w dół, ale mam czasem obawy czy się Małpka nie odwróciBo dziennie taka aktywna..
)

Mi moja też równocześnie wali w pęcherz i kopie pod żebrami. Domyślam się, że jest główką w dół, ale takiej 100% pewności to nie mam;-)Mój jak buszuje to jakby rączką i nóżką jednoczęsnie więc np podskakuje mi prawy bok przy żebrach i lewy na dole więc aż w szoku byłam, że główką jest ułożony![]()
Mój jest tak od conajmniej 23 tyg więc mam nadzieję, że już się nie obróciMi moja też równocześnie wali w pęcherz i kopie pod żebrami. Domyślam się, że jest główką w dół, ale takiej 100% pewności to nie mam;-)
Nic mi się samo od siebie nie wylewa. 2 razy ścisnęłam jakiś czas temu bardzo delikatnie i pryska mleczko, raz dostałam w oko centralnieA jak tam u Was z mlekiem w piersiach??
Ze mnie śmieją, że mam 2 mleczarnieNic mi się samo od siebie nie wylewa. 2 razy ścisnęłam jakiś czas temu bardzo delikatnie i pryska mleczko, raz dostałam w oko centralnie-)). Więc cosik tam mam:-)

no i muszę się zaopatrzyć w nowe staniki rozmiar DD bo D już za mały
A jak tam u Was z mlekiem w piersiach??