reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A odnośnie oczu - ja mam spokojną wadę minus 2 i minus 3 bez innych przypadłości. Ginka kazała mi 2 razy iść do okulisty - ostatnio byłam na początku 8 miesiąca. Okulistka powiedział, że wszystko OK i bezwzględnych przeciwskazań nie ma, ale powiedział, że połoznik zawsze powinien brać pod uwagę, że poród to wysiłek dla oczu i jak sie za bardzo wydłuża, to wtedy krótkowzroczność jest cyt."jakimśtam wskazaniem"

Cześć Dziewczynki!
Akasiam faktycznie zdjęcie nieciekawie wygląda, ale skoro piszą ,że bratu nic nie jest to może nie ma się czym martwić.
wika dobra decyzja ze zmianą lekarza, zawsze będziesz spokojniejsza.
karolak no to dobre wieści, oby tak dalej.
Ja zamierzam używać gruszki, kupiłam taką z szerszą końcówką, jak się nie sprawdzi to przejdę na klasyczną.
Trzymam kciuki za dziewczyny, co mają dziś wizyty.
Pauluś ja czytałam sagę, a co?

kwestia indywidualna :)

Pisałysmy tutaj o tym wcześniej, ja mam ''opadniety'' od kilku miesięcy :)

zdążyłaś się przyzwyczaić ;-)

kwestia indywdualna, czyli nie wiadomo co oznacza dla każdego innego :-D
mam nadzieję, że dzidzi się nie spieszy i poczeka jeszcze chociaż ze 3 tygodnie...

sorki, ja nie mam możliwości czytać całości forum, mam dostęp do sieci, jak jestem w gościach u kogoś, a przy tym tempie produkcji postów, musiałabym chyba olać gospodarzy i czytać parę godzin, żeby nadrobić te kilka dni przerwy :-(

Cześć Dziewczynki!
Akasiam faktycznie zdjęcie nieciekawie wygląda, ale skoro piszą ,że bratu nic nie jest to może nie ma się czym martwić.
wika dobra decyzja ze zmianą lekarza, zawsze będziesz spokojniejsza.
karolak no to dobre wieści, oby tak dalej.
Ja zamierzam używać gruszki, kupiłam taką z szerszą końcówką, jak się nie sprawdzi to przejdę na klasyczną.
Trzymam kciuki za dziewczyny, co mają dziś wizyty.
Pauluś ja czytałam sagę, a co?
A bo mnie znów wciągnęła:-D i ciągle czytam:-D

reklama
A od opadnięcia brzuszka do porodu jak daleko? To też indywidualne?

A u mnie co jakiś czas mdłości występują. Rano prawie haftowałam. Ale może to z głodu było, potem minęło jak zjadłam śniadanie.

Do góry