• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ojej, ale się narobiło. Aż się przestraszyłam, że ja skaczę po parapetach. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby nie było wcześniaczków!

a ja jeszcze o czyms pomyslalam ... bedziecie chrzcic dziecko w beciku jakims czy tylko samo na rekach ?? bo mi sie bardzo podobaja te narzutki na beciki i zastanawiam sie czy sobie takiego czegos nie uszyc !! potrzebne by mi bylo do tego troche koronek i material ... i chyba sobie taka zmajstruje :)

My mamy taki kombinezon-śpiworek po Magulci i chyba w tym będziemy trzymać do chrztu. Ostatnio oglądałam sobie ubranka do chrztu i - jak nigdy za bardzo nie lubiłam takich szydełkowych - tak teraz mi się podobają. O, np. coś takiego
ubranka do chrztu dla dziewczynek - Ubranko do chrztu Gabi z płaszczykiem

Cześć!

I ja się melduję po długiej nieobecności. Od tamtego tygodnie też już na l4, więc będę teraz nadrabiać. Czy Wy też tak się źle czujecie? I nie możecie wstać z łóżka? I nie możecie spać? :-(
Wszystkie gotowe? Wyprawki zakupione? Wózki, foteliki itp
Ja w przyszłym tygodniu planuję zacząć prać i szykować wszystko, chociaż jakoś i tak mam wrażenie, że później urodzę niż zaplanowane, choć bardzo się zdziwiłam, że Michaś już głową w dół i gotowy do wyjścia. Ale co ma być to będzie :tak:
Pozdrawiam

reklama
a ja jutro na badania muszę lecieć.., jak ja się boję pobierania krwi... mam tylko nadzieję że wyniki będą dobre, ale tegosię dowiem 3 listopada jak na wizyte pojdę( taki prezencik na imieniny:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry