• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

No tak, jak robi się cały twardy, czasem do tego dochodzi ból. Jak tłumaczyła położna dziś, nie tyczy się to sytuacji kiedy tylko z jednej strony jest twardy, bo wtedy to najczęściej efekt wariacji dzidziusia. Jak mój twardnieje to cały jest jak skała, nawet nie jestem w stanie dzidziusia wyczuć.

reklama
Dzieki za odp :tak: Ja chyba czesto mam twardy ale jakos nie zwracam na to szczegolnej uwagi bo nie boli. Wydaje mi sie ze mam to zjawisko jak za szybko ide np ale wtedy zwalniam i jest lepiej

no martuska kuchnia sliczna a my jestesmy w czarnej dupci tylko w łazienkach jakies płytki wkońcu zaistniały panowie sie za bardzo nie spiesza :confused2: ostatnio pan z kuchni zbierał wymiary i to z kilka tygodni potrwa zanim je zrobia ale ja to juz wiem ze dopiero jakis czas po narodzinach malej sie przeprowadzimy:-p

Arabella ubranko piękne, tylko cena:szok::szok::szok:

Marta a ja już się zastanawiałam, gdzie ty jesteś ale kuchnie to będziesz miała prześliczniastą :tak:

Dziewczynki na 99% jadę dzisiaj do szpitala.
Całą noc mnie bolało i ok. 5 skórczy miałam na leżąco.
Wczoraj przez dzień to już przy 12 przestałam liczyć.
Boję się jak nie pojadę to do jutra urodzę sama :-(:wściekła/y:

No nic pakuję się, czekam na kuriera wzywam taxi i jadę więc gdzieś po południu zniknę.
Niech mi dadzą zastrzyki na płucka i trochę zatrzymają skórcze i wrócę.:tak:

Dajcie znać jak będzie się coś działo z kategorji "poważniejsze"

Ostatnia edycja:
Arabella ubranko piękne, tylko cena:szok::szok::szok:

Marta a ja już się zastanawiałam, gdzie ty jesteś ale kuchnie to będziesz miała prześliczniastą :tak:

Dziewczynki na 99% jadę dzisiaj do szpitala.
Całą noc mnie bolało i ok. 5 skórczy miałam na leżąco.
Wczoraj przez dzień to już przy 12 przestałam liczyć.
Boję się jak nie pojadę to do jutra urodzę sama :-(:wściekła/y:

No nic pakuję się, czekam na kuriera wzywam taxi i jadę więc gdzieś po południu zniknę.
Niech mi dadzą zastrzyki na płucka i trochę zatrzymają skórcze i wrócę.:tak:

Dajcie znać jak będzie się coś działo z kategorji "poważniejsze"
Ty nie czekaj na kuriera tylko pakuj sie i znikaj do szpitala...
lepiej isc wczescniej i wyjsc jeszcze do domu przed porodem niz isc za pozno i lezec pod pompa do konca...

ja nie spie cala noc rzucalo mna z boku na bok..
dzis powtork z rozrywki nakarmic meza i potem musze jechac do profesora na uczelnie..cholera mialam sie przygotowac a tu nic nie mam zrobionego przez ta cala sytuacje..;/moze mi jakos wybaczy..

a te ubranka do chrztu sa sliczne;-)jakie slodzio sa na chlopca;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry