w "Becikowe" informacje z dziś, które mnie trochę przeraziły...
tzn jakie inormacje???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w "Becikowe" informacje z dziś, które mnie trochę przeraziły...
tzn jakie inormacje???
chyba sie czegos zaczne doszukiwac bo to juz koniec 35 tygodnia. za dwa dni zaczynam miesiac 9 i nic. Nawet mnie szpitalem nie strasza .
ło zesz !! mi ostatnio gin mowil o tym przekrecaniu i ze jest ogolnie bardzo sceptycznie do tego nastawiony !! ze to mozna robic zasadniczo jak dziecko jest ulozone poprzecznie a nie posladkowo !! i wspominal o tym ze cesarka jest o niebo bezpieczniejsza niz przekrecanie !!! auc ... az sie moja agatka zaktywizowala - chyba sie bidula przestraszyla !! musze jej wytlumaczyc ze nikt jej nie bedzie zmuszal do zmiany zdania!!
to ty sie trzymaj akoza.
Bedzie dobrze. Pogilgaja ja troszke i sie mala przekreci
Przeciez widza co robia a ryzyko skutkow ubocznych jest zawsze. Prawdopodobienstwo 1-200 nie jest znow takie duze.
Az mi glupio ,ze ja nie musze lezec i nic mi nie dolega . hm...chyba sie czegos zaczne doszukiwac bo to juz koniec 35 tygodnia. za dwa dni zaczynam miesiac 9 i nic. Nawet mnie szpitalem nie strasza .
Ciesz się, że nie musisz leżeć :-)Oj no to leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Ale te dzieci numery wykręcają z tym przekręcaniem. Trzymam baaardzo mocno kciuki jako też "leżąca", zakop się w tym łóżku i odpoczywaj. Będzie wszystko w porządku!
oj no to nieciekawie... też w takim przypadku chyba wolałabym cesarkęnie wyobrażam sobie tego zabiegu przekręcania dziecka, aż mnie ciary przechodzą na samą myśl, brrrr
![]()
Oj Akozka nie za ciekawie, po co oni chcą Małą przekręcać jakby nie mogła być cesarka? Odpoczywaj;*
Nawet tesciowa sie do niczego nie wtraca ...![]()