reklama

Grudzień 2009

no rozumiem, ale ja naprawde duzo nie potrzebuje, nie chce zeby sie ze mna pieszczono
mam tą kase i maz jest za tym zeby dac albo wynajac kobiete, ale nie zgadzam sie z tym co sie dzieje pogladowo :)
no to nie dawaj ! przeciez to nie jest obowiazkowe...a moze trafi Ci sie dobra opieka :tak:
Ja tam jestem za prywatyzacja słuzby zdrowia...bo i tak za to co place w skladkach nigdy prawie nie kozystam ,bo nie mam czasu na sterczenie w kolejce (wole w tym czasie popracowac i zarobic na lepsza opieke) albo terminy,albo opieka do du... i wszczedzie chodze prywatnie i/albo płace..Zreszta wystarczy poczytac forum ,wiekszośc z nas chodzi prywatnie do lekarza :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no wrozby z butami kto wyjdzie pierwszy za maz chyba juz nie dla mnie:-D
pozostaje mi polac wosk..
ale znow szkoda mi garnkow bo mamuska mi nowe kupila i nie mam go w czum rospuscic:-D
wiec chyba ustawie pasjansa:-D

Polejmy wosk, żeby sprawdzić kiedy urodzimy:-D Może jakieś cyfry sie ułożą na wodzie:-D

a właśnie miałam się o Ciebie pytać:-D:-D:-D:-D:-D

:-p
Nam tam dobrze razem z Alusiem:-D Aż nie chce mnie opuścić:-D
Zapewne zrobi to w grudniu - tego jestem na 100% pewna, chociaż czegoś w tej mojej ciąży:-D

Ci lekarze i położna którzy odbierali poród dostali kawę i torta-szwagierka kupowała bo ona wie najlepiej co się po porodzie daje bo wkońcu sama tam pracuje
a tak poza tym to za co miałam dziękować reszcie? za te wszystkie miłe słowa i brak pomocy?? niech się gryzą!
za 5 tygodni jak będę szła na kontrolę to jeszcze panu ginekologowi coś kupię
Laski nie szalejcie:tak:

no to super ,ze jestes zadowolona ,ale ta reszta pewnie bylaby milsza i bardziej pomocna jakby im posmarowac- o tym wlasnie piszemy :wściekła/y:

Polejmy wosk, żeby sprawdzić kiedy urodzimy:-D Może jakieś cyfry sie ułożą na wodzie:-D

:-p
Nam tam dobrze razem z Alusiem:-D Aż nie chce mnie opuścić:-D
Zapewne zrobi to w grudniu - tego jestem na 100% pewna, chociaż czegoś w tej mojej ciąży:-D
hehe, no tak, jak dzisiaj zadna nie wypączkuje to bedziemy grudnioweczkami, chyba ze ktores przyspi na styczen ;-)

no i super,
ja nie daje kasy, moze po - jakies slodkosci maz mi przywiezie,
nie bede rozpuszczac towarzystwa
powiem tak
jestem na 100% pewna że gdyby nie obecność mojej szwagierki przy porodzie to nie miałabym takiej opieki
jak tylko szwagierka się u mnie pojawiała-przebierała się w fartuch i wchodziła jako pielęgniarka bo jest ten durny zakaz-to wszystkie latały koło nas i opieka była super ale jak jej nie było to położne dawały czadu
zmykam bo Lenka jest w fazie budzenia na mleczko:-D

no to nie dawaj ! przeciez to nie ejst obowiazkowe...a moze trafi Ci sie dobra opieka :tak:
Ja tam jestem za prywatyzacja słuzby zdrowia...bo i tak za to co place w skladkach nigdy prawie nie kozystam ,bo nie mam czasu na sterczenie w kolejce (wole w tym czasie popracowac i zarobic na lepsza opieke) albo terminy,albo opieka do du... i wszczedzie chodze prywatnie i/albo płace..

tyle że niektórych nie stać, by płacić za każdą wizytę...

qzwa mac !! przeciez taka polozna czy lekarz DOSTAA ZA DYZUR KASE !!! i ich swinskim obowiazkiem jest przyjac porod i obsluzyc kobiete jak najlepiej potrafia !!! inna sprawa jesli lekarz czy polozna poza swoim dyzurem przyjedzie do wybranej pacjetki - wtedy to mozna powiedziec "podlega oplacie" bo robia to w swoim czasie wolnym !! ale kurna mi tez nikt ekstra nie placi za to ze pojade na dol porobic pomiary skoro TO NALEZY DO MOJEGO ZAKRESU OBOWIAZKOW !!! wiec grunt to DOMAGAC SIE SWEGO !! czasem wrednie ale co poradzic ...

reklama
qzwa mac !! przeciez taka polozna czy lekarz DOSTAA ZA DYZUR KASE !!! i ich swinskim obowiazkiem jest przyjac porod i obsluzyc kobiete jak najlepiej potrafia !!! inna sprawa jesli lekarz czy polozna poza swoim dyzurem przyjedzie do wybranej pacjetki - wtedy to mozna powiedziec "podlega oplacie" bo robia to w swoim czasie wolnym !! ale kurna mi tez nikt ekstra nie placi za to ze pojade na dol porobic pomiary skoro TO NALEZY DO MOJEGO ZAKRESU OBOWIAZKOW !!! wiec grunt to DOMAGAC SIE SWEGO !! czasem wrednie ale co poradzic ...
dokladnie sie z Toba zgadzam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry