madziara-kr
Fanka BB :)
moze zapytaj Julki jak Cherie? moze wypuka datenie martw sie ja mam 3 cm i nie wiem od kiedy i zyje i nic mnie nie chce wziac i moj plan ze urodze jutro juz szlak trafil!!!
mam mega uparte dzieciatko i tyle!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moze zapytaj Julki jak Cherie? moze wypuka datenie martw sie ja mam 3 cm i nie wiem od kiedy i zyje i nic mnie nie chce wziac i moj plan ze urodze jutro juz szlak trafil!!!
mam mega uparte dzieciatko i tyle!!!
mozna, ale czasem mala gilga po nogach
Jak to po nogach?ja spakowalam do torby dwa male komplety, rzeczy ktore moga sie przydac spakowalam osobno mezowi, zastanawialam sie nad karteczkami co do czego ale powiedzial ze skumaA ja dziś segreguję ciuszki dla małej dwa najmniejsze rozmiary 56 i 62 wg rozmiaru i wg rodzaju ubranka- pajacyki, body, spodenki itd., bo jakby tak mój mężyk miał mi potem coś donieść do szpitala to mógłby przynieść np. body w rozmiarze 74.

no ja też byłam przekonona ,ze z 10 dni przed terminem mi zrobi tą cc a tu taka wiadomośćMój ostatnio powiedział, że 10 dni przed terminem mam się zgłosić- to by było ok 26.12., ale nie wiadomo, czy coś nie ulegnie zmianie. Ja też Fenka póki co cały czas biorę. I też bym strasznie nie chciała spędzić świąt w szpitalu. No drugi dzień to już może, ale nie wigilię i 1 dzień.
Mam jeszcze takie pytanie: jak się szyjka zacznie otwierać, tak jak np. niektóre z was piszą, że mają 2 cm rozwarcia, to można sobie jeszcze z nią tak chodzić parę dni otwartą????? Bo ja myślałam zawsze, że jak się już zacznie otwierać, to od razu następuje poród (no oczywiście najpierw te rozwarcie się powiększa). Ale myślałam, że to jest jeszcze w ten sam dzień.

mysle, ze moderator zapewnia takie bajery, trzeba mea zapytacto ja chce dzis bo ja dzis zaczelam 40:-)
przepraszam Cie mam glupawke :-)Hmmmm co proszę ??????Jak to po nogach?
moze zapytaj Julki jak Cherie? moze wypuka date
mysle, ze moderator zapewnia takie bajery, trzeba mea zapytac
hehe przynajmniej jej przyszly maz nie mialby problemu z zapamietaniem daty urodzinhehehe, tak dzien po dniu :-)
12.12 bylby fajny, negocjujcie

mea a jest ten cennik na necie??w takim razie po ch.. taka klinika skoro ustawowo kazda kobieta ma zapewniona opieke bezplatna na czas porodu ?? bo ja tego nie rozumiem !! ok pojmuje doplacenie sobie za wygody /wiem ze i na ujastku jest taka mozliwosc: polozna, specjalna sala, dodatkowa pielegniarka do opieki nad dzieckiem, lekarz na wylacznosc ... cennik jest dostepny/ ale porod jest bezplatny !!!!
Ja już po ktg.. i w sumie rewelacji nie ma.
w 1szych 12 minutach maiłam 7 skurczy i przy tym dosc duzy spadek tetna malej byl ale jeszcze taki ze nic zlego nie wrozylby. Przez kolejne 24 minuty ani jednego skurcza wiecej nie bylo. Malutka grzecznie spala tylko kilka ruchow z siebie wydala.. a najbardziej podobala mi sie reakcja poloznej jak zajrzala w karte ciazy i zobaczyla wage malej i stwierdzila ze szykuje mi sie duzy bobas:-)
ja napisalam wczoraj do luuuznej bo juz nie mam zbytnio kasy na kom by pisac poza plusa a nie mialam juz jak wejsc na kompa!! myslalam ze przekazala pipka jedna!!!