madziara-kr
Fanka BB :)
hehehe, tak dzien po dniu :-)ja się pytam trzymając rękę na brzuchu - Danielku, kiedy wyjdziesz do mamusi? 1 grudnia? 2? 7...12? na 13 grudnia zareagował kopniakiem![]()
12.12 bylby fajny, negocjujcie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehehe, tak dzien po dniu :-)ja się pytam trzymając rękę na brzuchu - Danielku, kiedy wyjdziesz do mamusi? 1 grudnia? 2? 7...12? na 13 grudnia zareagował kopniakiem![]()
zrobilam tak samo, przy 1. kopniaczek a z ciekawosci szlam dalej przy 4. tez kopniak,ja się pytam trzymając rękę na brzuchu - Danielku, kiedy wyjdziesz do mamusi? 1 grudnia? 2? 7...12? na 13 grudnia zareagował kopniakiem![]()
zrobilam tak samo, przy 1. kopniaczek a z ciekawosci szlam dalej przy 4. tez kopniak,
czyli u mnie to nie ma sensu bo dziewczyna sciemnia kreci i kombinuje![]()

hehehe, tak dzien po dniu :-)
12.12 bylby fajny, negocjujcie

co do tych cen
prywatnie porod w Medicover w W-wie 15 tys kosztuje
w LIMie 10 tys. ...
kosmos!!
tyle co sztuczne cycki!!
mea jak tam wynki??
a nawet okolo 20tys w niektorych prywatnych klinikach,ale tyle to CC, porod naturalny chyba mniej...dlatego kwitnie łapówkarstwo ,bo wychodzi zdecydowanie taniej...
Na razie nie jest ze mna tak zle, zobaczymy ile maly ze mnie wycisnie kiedy bede karmic. Tymczasem zauwazylam, ze mam zastoj we wzroscie i wlosow i paznokci. ani nie wypadaja ani nie rosna. A w pierwszej ciazy bylo odwrotnie...a to chyba nie caly czas,
moj maz bierze oenobiol, to jest tak ze lykasz miesiac a potem przerwa
no i to sa skladniki ktore w diecie zwyklej nie wystepuja czesto
mysle ze warto a najlepiej jakby lekarz idtywidualnie dobral
prosze mnie nie wrabiachehe a moj zareagowal na 22 grudnia 5 dni po terminie hehe .... hmm a co najsmieszniejsze to Tobie wrozylam to date chyba igor jednak kopną z potwierdzeniem ze to dla emilki![]()

Mea hop hop ale ja nie pisalam o Ujastku ino o calkiem prywatnych centrach :-) co nie maja umowy z nfzale przeciez niezaleznie czy w prywatnej klinice czy w panstwowym szpitalu WSZYSTKIE PORODY REFUNDUJE NFZ !!!! ujastek to przeciez tez prywatna klinika !!! i szfagier mi ostatnio wykladal cala teorie finansowania leczenie w ciazy i porodow !!! wiec skad taka kasa ????????
wszystko co mialo byc ujemne jest ujemne
znowu pytam ZA CO TA KASA ?? no chyba ze za CC na zyczenie - to prosze bardzo ...
A moj ma ciagle czkawke. i teraz tez, wiec za kazdym razem by mi skakal ))))ja się pytam trzymając rękę na brzuchu - Danielku, kiedy wyjdziesz do mamusi? 1 grudnia? 2? 7...12? na 13 grudnia zareagował kopniakiem![]()
uu fryteczkito sie zapchamy
ja mam ochote na brokula
teraz pewnie bedzie MEGA ZGAGA
sciemniaszja sie nie zgadzam