reklama

Grudzień 2009

reklama
co do tych cen
prywatnie porod w Medicover w W-wie 15 tys kosztuje
w LIMie 10 tys. ...

ale przeciez niezaleznie czy w prywatnej klinice czy w panstwowym szpitalu WSZYSTKIE PORODY REFUNDUJE NFZ !!!! ujastek to przeciez tez prywatna klinika !!! i szfagier mi ostatnio wykladal cala teorie finansowania leczenie w ciazy i porodow !!! wiec skad taka kasa ????????

kosmos!!
tyle co sztuczne cycki!!:-D

mea jak tam wynki??

wszystko co mialo byc ujemne jest ujemne :D

a nawet okolo 20tys w niektorych prywatnych klinikach,ale tyle to CC, porod naturalny chyba mniej :confused:...dlatego kwitnie łapówkarstwo ,bo wychodzi zdecydowanie taniej...

znowu pytam ZA CO TA KASA ?? no chyba ze za CC na zyczenie - to prosze bardzo ...

a to chyba nie caly czas,
moj maz bierze oenobiol, to jest tak ze lykasz miesiac a potem przerwa
no i to sa skladniki ktore w diecie zwyklej nie wystepuja czesto
mysle ze warto a najlepiej jakby lekarz idtywidualnie dobral
Na razie nie jest ze mna tak zle, zobaczymy ile maly ze mnie wycisnie kiedy bede karmic. Tymczasem zauwazylam, ze mam zastoj we wzroscie i wlosow i paznokci. ani nie wypadaja ani nie rosna. A w pierwszej ciazy bylo odwrotnie...
A na papu dzis robie cos a-la bigos. I starczy na kilka dni moim panom - tak gdybym jutro tego... tak jak planowalam ;-)

ale przeciez niezaleznie czy w prywatnej klinice czy w panstwowym szpitalu WSZYSTKIE PORODY REFUNDUJE NFZ !!!! ujastek to przeciez tez prywatna klinika !!! i szfagier mi ostatnio wykladal cala teorie finansowania leczenie w ciazy i porodow !!! wiec skad taka kasa ????????

wszystko co mialo byc ujemne jest ujemne :D

znowu pytam ZA CO TA KASA ?? no chyba ze za CC na zyczenie - to prosze bardzo ...
Mea hop hop ale ja nie pisalam o Ujastku ino o calkiem prywatnych centrach :-) co nie maja umowy z nfz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry