madziara-kr
Fanka BB :)
ojej, to troche pozno,Ja ci wroze 22 grudnia![]()
jak do tego czasu wszystkie noce beda jak dzis to Emilka mame sobie wykonczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ojej, to troche pozno,Ja ci wroze 22 grudnia![]()
powroz jeszcze razJa ci wroze 22 grudnia![]()
powroz jeszcze raz![]()
kula Ci sie zakurzyla i slabo widac![]()

ja sie nie zgadzamw jaki sposob odpowiada? bo ja tez bym zapytala mojaehehe a ja się bawię z syniem w "Kiedy wyjdziesz Danielku" i jak narazie spodobała mu się data 13 grudnia![]()
Mój ostatnio powiedział, że 10 dni przed terminem mam się zgłosić- to by było ok 26.12., ale nie wiadomo, czy coś nie ulegnie zmianie. Ja też Fenka póki co cały czas biorę. I też bym strasznie nie chciała spędzić świąt w szpitalu. No drugi dzień to już może, ale nie wigilię i 1 dzień.
Mam jeszcze takie pytanie: jak się szyjka zacznie otwierać, tak jak np. niektóre z was piszą, że mają 2 cm rozwarcia, to można sobie jeszcze z nią tak chodzić parę dni otwartą????? Bo ja myślałam zawsze, że jak się już zacznie otwierać, to od razu następuje poród (no oczywiście najpierw te rozwarcie się powiększa). Ale myślałam, że to jest jeszcze w ten sam dzień.

Laska na forum regionalnym mi pisała, że z tym rozwarciem chodziła miesiąc
dzis jestes bardzo wojownicza :-)jakis cham i prostak zabral mi internet !!! a ja za jakas chwile musze jechac do mojej mami i potem do kumpeli !! ech ... musze was teraz przeczytac !!
w jaki sposob odpowiada? bo ja tez bym zapytala moja