madziara-kr
Fanka BB :)
hehe ale ciezaroweczki to bardzo zywe stadko i informacje ciagle sie zmieniaja w tempie blyskawicznym ;-)no to trzeba pisac o takich rzeczach !! poprawie w temacie szpitalnym !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe ale ciezaroweczki to bardzo zywe stadko i informacje ciagle sie zmieniaja w tempie blyskawicznym ;-)no to trzeba pisac o takich rzeczach !! poprawie w temacie szpitalnym !!!
no to trzeba pisac o takich rzeczach !! poprawie w temacie szpitalnym !!!
to co ona taki spioch ?Ja już po ktg.. i w sumie rewelacji nie ma.
w 1szych 12 minutach maiłam 7 skurczy i przy tym dosc duzy spadek tetna malej byl ale jeszcze taki ze nic zlego nie wrozylby. Przez kolejne 24 minuty ani jednego skurcza wiecej nie bylo. Malutka grzecznie spala tylko kilka ruchow z siebie wydala.. a najbardziej podobala mi sie reakcja poloznej jak zajrzala w karte ciazy i zobaczyla wage malej i stwierdzila ze szykuje mi sie duzy bobas:-)
ja napisalam wczoraj do luuuznej bo juz nie mam zbytnio kasy na kom by pisac poza plusa a nie mialam juz jak wejsc na kompa!! myslalam ze przekazala pipka jedna!!!

to co ona taki spioch ?
za to teraz daje mi popalic!!!Nie wiem jak wygląda sytuacja thimerosalu (rtęci) w szczepionkach skojarzonych, ale wiem że w szczepionkach na rotawirusty i pneumokoki tego składnika nie ma, ale w jednym z nich (nie pamietam w którym bo to jeszcze chodzi o konkretną firmę) jest jakaś inna substancja, która podobno też jest szkodliwa- fenol.
Natomiast jeśli chodzi o rotawirusy to wydaje mi się, że lepiej jest później zaszczepić dziecko, własnie po 6 msc. Kiedyś czytałam ulotkę tej szczepionki, z dwóch firm Rotarix i RotaTeq i pisało tam że ta pierwsza Rotarix zalecana jest od 6-32 tygodnia, natomiast ta druga od 6 do 32 miesiąca.
Hahaha nie ma to jak miec darmowe do plusaa :-):-):-) tzn, za 1 gr hehhe e![]()
Ty jestes w 39 ja jestem w 36 i 6ja jetsem w 36i6 to mam do plusa za 3 zl bez limitu przez caly miesiac:-)
ja jetsem w 36i6 to mam do plusa za 3 zl bez limitu przez caly miesiac:-)
ja jetsem w 36i6 to mam do plusa za 3 zl bez limitu przez caly miesiac:-)

Ty jestes w 39 ja jestem w 36 i 6

heheh