• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
czemu glupio.... raczej milo powinno jej sie zrobic ze ktos sie pyta i interesuje :tak:
aaa jak ak to se napisalam do niej:-)
czekam na dobre wiesci;-)

dagmar ale masz przebojowa corke:-D
az mi sie przypomnial moj nauczyciel od polskiego w podstawowce..
zapisywal uwagi nam do dzienniczkow np "bawil sie balonem i spowodowal jego wybuch"
albo "kiedy rzucilem w niego gumowym mlotkiem odrzucil":-D

bo nosil taki dmuchany mlotek na nas:-D

Wojtysiowa napisała "Wielki dzien i wielka klapa. zapis ktg znow sie spieszyl i to bardzo wiec badania czy mozna wyjac Jule czy nie jeszcze a spojenie ledwo ledwo"..

/kciukasy/

aaa jak ak to se napisalam do niej:-)
czekam na dobre wiesci;-)

dagmar ale masz przebojowa corke:-D
az mi sie przypomnial moj nauczyciel od polskiego w podstawowce..
zapisywal uwagi nam do dzienniczkow np "bawil sie balonem i spowodowal jego wybuch"
albo "kiedy rzucilem w niego gumowym mlotkiem odrzucil":-D

bo nosil taki dmuchany mlotek na nas:-D

Wojtysiowa napisała "Wielki dzien i wielka klapa. zapis ktg znow sie spieszyl i to bardzo wiec badania czy mozna wyjac Jule czy nie jeszcze a spojenie ledwo ledwo"..

/kciukasy/

Młotek???:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Oj biedna Wojtysiowa:-(

a pobolewa was rzuch jak na beigunke a wcale jej nie macie??
bo mnie tak od rana boli np 5 minut i przestaje...
i tak co jakis czas.....
i sie ludze nadzeja ze to juz moze cos oznaczac:-D

Hej ja musiałam się zdrzemnąc po nieprzespanej nocy zresztą i tak nie mam nic do roboty bo obiad z wczoraj został. Zjadłam rosołek i biorę się za kotleta, choć na mięso średnią ochotę mam...

a ja wlasnie bym zjadla miesko jakies dobre...
ale u nas dzis naleniki z powidlami...
wszamalam dwa..
ale zaraz sobie sama zrobie cos z miesem:-)
marzy mi sie teraz shoarma z frytami i chyba zrobie mezowi niespodzianke jak wroci z pracy:-)

reklama
Mój syndrom wicia gniazda gdzieś się ulotnił i nie mam ochoty kompletnie na nic jeśli chodzi o jakieś porządki ledwie się zmusiłam do zmycia naczyń, mój maż zapisał się po pracy do lekarza z tą swoją infekcją za bardzo nie było miejsca ale powiedział że zona niedługo rodzi a on ma przy tym być i miejsce się znalazło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry