• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Kochane uciekam bo jadę z Jonaszem do nowego przedszkola na zebranie a od jutra zaczyna od 8.30.
Jeszcze Amelka dzisiaj do 17.30 ma bal andrzejkowy i muszę wracając ją odebrać.
Potem mam zamiar podgrzać krokiety, zjeść z mężem obiadek i paść na ryjek ;-):tak::-D
Buziaczki dziewczynki.

reklama
no ale gdzie taka dostac?
bylam w sklepie obejrzalam wszystkie i nie znalazlam takiej z lisci..;/

w sklepie zielarskim :-)

Kochane uciekam bo jadę z Jonaszem do nowego przedszkola na zebranie a od jutra zaczyna od 8.30.
Jeszcze Amelka dzisiaj do 17.30 ma bal andrzejkowy i muszę wracając ją odebrać.
Potem mam zamiar podgrzać krokiety, zjeść z mężem obiadek i paść na ryjek ;-):tak::-D
Buziaczki dziewczynki.

ja wczoraj jadlam z meze krokiety z miesem mniam mniam

Badania Przesiewowe Noworodków - Fenyloketonuria

Ja tak samo wstałam i od rana caly czas mdłosci .... i ide na kibelek juz niewiem ktory raz ale mnie przeczyszcza..... :eek::eek::eek: mimo ze noc mialam nawet dobrze przespana aaz sie zdziwilam ze tylko raz wstalam do wc o 4.40 jakos a tak to spalam .... mocno.... jak nigdy.... no ale od 4.40 nie spie.... i chyba zaraz tez sie poloze jeszcze na troche o ile nie bede musiala latac na kibelek ... chociaz fajnie jakby t byly oznaki porodu :tak::tak::-):-) to cieszylabym sie :-):-):-)
Hehe, ja dziś też tylko raz byłam na siusiu w nocy, szokulec niezły:-)

tez bym pospala..
ale ja jak nadrobie w dzien to nie bede spala w nocy..
wiec wole sie przemeczyc i poczekac do wieczora...

mowie synkowi zeby sie uwijal szybko..niech wyjdzie to dostanie prezent na mikolaja...
ale maly spi i ma chyba to co mama mowi w powazaniu:-D
Oj mi by się podobało urodzić 6 grudnia, ale coś czuję, że nie będzie łatwo:-)

a dzis juz nie biore fenka....
i co?? nic ssie nie dzieje poki co...
jedna kuzynka meza urodzila po 5 godz od odstawienia (ale miala blizniaki) a druga po 4 dniach...
musze jeszcze odwiedzic apteke i kupic jakis plyn do mycia po poodzie..
gin mia kazala z kora debu...
ale nie wiem ktory takie ma??
a wy jakie bierzecie??
Ooo to może akurat kwestia dni i będzie kolejna dzidzia:-) Ja mam Perfecta Mama, też ma ten składnik.

u mnie lwasnie w ten spsob objawil sie gigant z mojej corki!!!! bo jak wazyla 2800 to bolalo ale nie tak bardzo a z kazdym dniem czulam coraz mocniej coraz mocniej az w koncu zwariowalam ze z nia cos nie tak ze juz takie bolesci sa jakby brzuch mi mial peknac!! tak sie wypnie ze mega spiczasty czubek mam i nie chce sie schowac.. i jak sie okazalo mala ma3700:szok: dlatego teraz jestem spokojna i wiem ze ona tak znacznie urosla a ja przy tym cierpie hihi
No mi się jakoś nie chce wierzyć by moja córcia nawet do 3kg doszła przy porodzie, no ale zobaczymy jak to będzie, ważne, że w normie rośnie i ładnie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry