kasiekkrk
Fanka BB :)
powiem SLOWO SIE RZEKLOOoo to może akurat kwestia dni i będzie kolejna dzidzia:-) Ja mam Perfecta Mama, też ma ten składnik.

obys miala racje ze to kwestia dni
bo juz nie daje radyz ta masa:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
powiem SLOWO SIE RZEKLOOoo to może akurat kwestia dni i będzie kolejna dzidzia:-) Ja mam Perfecta Mama, też ma ten składnik.

U mnie też wszyscy tacy niecierpliwi na Martynkę:-)Daffi bidulko kolejna...moja tesciowa wczoraj zaprotestowała, że chce już wnusia i koniecBo niedługo urlop dostanie i chce mi pomóc na początku, jakbym nie wiedziała co i jak:-)
Siostra też już zapowiedziała w pracy, że bierze urlop jak tylko siostra urodzi
A ten nasz mały uparciuch nie chce się odkleić od mamy no!![]()
Ja jutro planuję myć płytki w łazience. Dziś chciałam wypastować panele w naszej sypialni, u Małej i w pokoju takim gdzie mamy kompy i tv, ale mamuśka wpadła i za mnie to zrobiła hyhyja siedze i naczekuje jakiegos skurczu albo bolu..
i ciesze sie jak cos poczuje tylko czemu zaraz przechodzi??
zabieram sie za mycie pltek w lazience moze kilkudniowe sprzatanie przyniesie odpowiedni rezultat:-)

U mnie jak nie ma opisu na gg ile jeszcze dni do terminu to już wszyscy myślą że urodziłąm :-)U mnie też wszyscy tacy niecierpliwi na Martynkę:-)
looo nie mslalam o tych badaniach przesiewowych wogole...
mam nadzieje ze nawsze wszytskie bobaski beda zdrowe...
az sie zaczelam bac...

Chyba się dzisiaj w to zabawię. Może z racji Andrzejek zadziała:-)hehe a moj zareagowal na 22 grudnia 5 dni po terminie hehe .... hmm a co najsmieszniejsze to Tobie wrozylam to date chyba igor jednak kopną z potwierdzeniem ze to dla emilki![]()
Mi się dziś śniło moje rozwarcieCzyli widzę, że jednak można chodzić z otwartą szyjką ;-). No coraz więcej rzeczy się dowiaduję od was :-).
Dziwny sen, samo rozwarcie się śniło, było takie dosyć duże.JA WAS CIAGLE JESZCZE CZYTAM !!!
to wina nie musisz ale jakies ciacho na okragle tygodnie by sie przydalo