Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ooo chyba tez zapoczatkuje taka tradycje;-)
ale wprowadze zasade kazdy daje dziecku
no tyle place, bo ma aparat i niby 3D robi..
ale polega to na tym ze pokazuje buzie i tyle...
u nas ginekologiczne kosztuje 80zl, ale poloznicze jest drozsze...
a im dalej ciaza tym drozsze usg..
to moj sie rusza od niechcenia 10 razy na godzine i nie chce wiecej...![]()
moi chyba sa normalniejsi w tej kwestii![]()
ale z tymi brzuszkami to dziwne .. .bo jak sie wrzuca foty z plazy to nikt jakos nie protestuje a tu naraz ma ktos waty ze brzuszek goly sie wkleja !! no litosci !!!
co do zdjec z USG to moja mama sama todzince rozeslala fotke zeby sie pochwalic ze jej nowa wnuczka rosnie !! mysle ze to kwestia podejscia jest ... a tesciowa mi nie pozwala rozlozyc lozeczka bo twierdzi ZE NIE CZAS !!! a ja chce go kurna obszyc zanim pojde rodzic bo potem juz tego nie zrobie wiec i tak postawie na swoim !!!
Nie rozumiem ludzi bo Twoje zdjęcie brzuszka jest super!!!!!!!
moi chyba sa normalniejsi w tej kwestii![]()
ale z tymi brzuszkami to dziwne .. .bo jak sie wrzuca foty z plazy to nikt jakos nie protestuje a tu naraz ma ktos waty ze brzuszek goly sie wkleja !! no litosci !!!
co do zdjec z USG to moja mama sama todzince rozeslala fotke zeby sie pochwalic ze jej nowa wnuczka rosnie !! mysle ze to kwestia podejscia jest ... a tesciowa mi nie pozwala rozlozyc lozeczka bo twierdzi ZE NIE CZAS !!! a ja chce go kurna obszyc zanim pojde rodzic bo potem juz tego nie zrobie wiec i tak postawie na swoim !!!
zgadzam sie w zupelnosci...Łóżeczko musi byc wystawione wczesniej bo smierdzi ta chemia.. w koncu to laierowane drewno i naprawde moze podrazniac bobaska nowe lozeczko... dlatego ja uwazam tak samo ze rozlozysz kiedy Ty chcesz. Ty masz sie z wszystkim wyrobic. nikt do pomocy sie nie granie tylko do prawienia morałów!!!
Witam ja też miałam koszmarną noc bolał mnie na dole brzuch stawiał się, nie mówiąc o kręgosłupie i kościach miednicy nie mogłam się przeturlać bez bólu z boku na bok. Teraz jest niewiele lepiej, nadal wydobywa się ze mnie śluz z krwią nie za dużo ale jednak. Możliwe że czop odszedł... Poczekam jeszcze trochę i zadzwonię do ginki i zapytam czy to możliwe chyba że przestanie ze mnie to wyciekać...
w tym tygodniu to nam przybedzie bobasków :-):-)
no i dobrze bo mamusie juz zmeczone
Bo niedługo urlop dostanie i chce mi pomóc na początku, jakbym nie wiedziała co i jak:-)