reklama

Grudzień 2009

reklama
Jeszccze raz dziekuje za zyczenia:tak:

Emwu a gdz:tak:ie Tracy Hoog oglądałaś?Ja czasami ogladam na tvn style i na clubie :tak: tylko do tej pory były programy ze starszymi dzieciaczkami:tak: ale dzieki tym programom mam sprawdzone sposoby na Antoniego:-D

Co do bakterii w moczu-zdaża sie... jak piszecie żurawinka dobra:tak: ale takiej suszonej jeszcze nie jadłam...

Wiecie co zaczynam sie martwić!!! malutka dzis jest naprawde malo aktywna az jestem w szoku przeciez to bylo istne ADHD!!!!:szok:
poddrapuje ja bo tego nie lubi i przyjmuje pozycje ktorej nie nawidzi a ona tylko delikatnie sie przesunie i to wszystko i zauwazylam ze co jakis czas jak podcieram sie a bardzo czesto dzis siusiu robie to mam mnostwo sluzu takiego elkko seledynowego.. sama nie wiem co to za kolor taki wyblakniety!!!

Daffi i u mnei czasmai szalenstwo sie odbywa..... ale dzisiaj spokojny jest.
A co do śluzu to tez taki dziwny kolor miałam,ale nie powtórzyło sie juz to.Tak jak piszesz- bardzo jasny zielonkawy.

Daffi i u mnei czasmai szalenstwo sie odbywa..... ale dzisiaj spokojny jest.
A co do śluzu to tez taki dziwny kolor miałam,ale nie powtórzyło sie juz to.Tak jak piszesz- bardzo jasny zielonkawy.

jesli bedzie tak jeszcze przez jakas chwile to zadzwonie do gina i zapytam... ruvhow prawie nie czuje...zeby to nie bylo nic zlego!!!

jesli bedzie tak jeszcze przez jakas chwile to zadzwonie do gina i zapytam... ruvhow prawie nie czuje...zeby to nie bylo nic zlego!!!
Też kiedyś miałam taki śluz, ale malutko i krótko.

Ale miałam sytuację. Idę po schodach i nagle mnie tak strasznie zakuło w kroczu i podbrzuszu, że aż syknęłam. Przystanęłam, usiadłam potem na kanapie i jak wstawałam to to samo.. No i teraz kuje co jakiś czas w ipce:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry