reklama

Grudzień 2009

Helloł!!
Na początku dziewczynki 100latek!!!!!!
troszku mnie tu nie bylo, nawet w calosci nie nadrobilam was:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Luuuuzna trzymaj sie!!
U mnie bez zmian, staram sie ograniczac tablety, skoro nic sie nie dzieje to nie biore;-);-)i musze powiedziec, ze samopoczucie lepsze i nawet mam sily i checi cos zrobic!!!
a wczoraj bylam u szwagierki i malego Aleksandra i akurat spotkalam moja pielegniarke srodowiskowa, pzynajmniej sie dowiedzialam jak wyglada taka wizyta!!Pielegniarka bardzo sympatyczna i kompetentna, wszystko wyjasnia i odp nawet na najbardziej glupie pytania:-):-)

reklama
To dobrze, że nie jestem jedyna z tymi super bakteriami:P:P Dziś na obiadek robię pomidorówkę z ryżem, zaraz się za nią zabieram i za depilację nóżek. Kupiłam sobie sok pomarańczowy, zawsze był z tej firmy pyszny a teraz zonk, okropność. Może dlatego, że wcześniej zjadłam 2 pomarańcze i ten smak inny jakiś.

reklama
To dobrze, że nie jestem jedyna z tymi super bakteriami:P:P Dziś na obiadek robię pomidorówkę z ryżem, zaraz się za nią zabieram i za depilację nóżek. Kupiłam sobie sok pomarańczowy, zawsze był z tej firmy pyszny a teraz zonk, okropność. Może dlatego, że wcześniej zjadłam 2 pomarańcze i ten smak inny jakiś.

A ja dzis zupka warzywna ktora gotowalam wczoraj a na drugie placki ziemniaczane :-) i chyba pojde troche obrac juz i ich natrzec ....;-)

... ale z dnia na dzien niechce mi sie juz nic robic ... len len i jeszcze raz len....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry