reklama

Grudzień 2009

oj trzeba będzie oduczyć, chociaz przyznam się że ja lubię wstawać z mężem i wyprawić go do pracy, a w szczególności gdy za to słysze od niego "dziękuję kochana żonko" , i całuska dostanę , to miłe jest że można komus sprawic radość kawusią na dzień dobry :) (mam chyba zadatki na kurę domową;))
Ja tez lubie))) ale potem zobaczysz, ze to bedzie trudne o ile w ogole mozliwe... bedziemy naprawde zmeczone. Wtedy role na jakis czas sie odwroca i to my bedziemy mowic Dziekuje kochny mezusiu)))

reklama
--------> Pytanie 1- jakich pieluch jednorazowych będziecie używać (firma) ???
--------> Pytanie 2 - zamierzacie szczepić na rotawirusy????

ja narazie chyba bede uzywala pampersow - kupie 1 do szpitala /mala paczke/ i 2 do domu /duza paczke/
o szczepieniach bylo wczoraj i przedwczoraj ale konkludujac - kogo stac to rotawirusy zaszczepi !!!

oj trzeba będzie oduczyć, chociaz przyznam się że ja lubię wstawać z mężem i wyprawić go do pracy, a w szczególności gdy za to słysze od niego "dziękuję kochana żonko" , i całuska dostanę , to miłe jest że można komus sprawic radość kawusią na dzień dobry :) (mam chyba zadatki na kurę domową;))

ja tez lubie wstawac z mezem !! zwlaszcza jak slysze komentarze ze jestem "najlepsiejsza zonka swiata" :) i wiem ze jemu sprawia to wielka przyjemnosc /i troche lagodzi koniecznosc wstawania do pracy o 4.40 !!/ a ja i tak potem zasypiam bez problemu :)

Witajcie Kochane niedawno wstałam...nie spałam jakos do po 3 w nocy..i odespać trzreba było..
Na przemiłe popołudnie!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DWxyIgwDFhc"]YouTube- Smiejace sie czworaczki[/ame]
OBOWIAZKOWO GŁOŚNIKI NA CALA PARĘ!!!!

A czytałyście o tych jednorazowych eco pieluszkach?Zrobione chyba z włókniny kukurydzianej czy jakoś tak, różnica cenowa to niektórych 10zł na paczce miedzy nimi a np Pampersami.Skóra sie nie dusi, nie ma alergii..miała. Któras z Was takie cuda?

Ostatnia edycja:
Hm... Ja nie wstaje nawet jak moje Kochanie ma na 8;-) Ot, wyrodna zona. A dziś mi sie tez obiadu nie chce robić. No nic, moze mnie nie zostawi dla porządnej kury domowej;-)
Oj Cherie, trzymaj sie tam jakoś, żebys Ty sie calkiem nie rozłożyła...

A czytałyście o tych jednorazowych eco pieluszkach?Zrobione chyba z włókniny kukurydzianej czy jakoś tak, różnica cenowa to niektórych 10zł na paczce miedzy nimi a np Pampersami.Skóra sie nie dusi, nie ma alergii..miała. Któras z Was takie cuda?
Ja sie nastawiłam na ekologiczne wielorazowe. Tetra a na wierzch otulacz z PULu- taki oddychający materiał. Na noc pieluszka konopna albo bambusowa. Na razie zachwycam się bambusową bo jest super milutka w dotyku. Wszystko ładnie oddycha i nie ma tony dzidziusiowych smieci.
Do szpitala kupiłam dada- bo u nas trzeba miec pieluszki. Aczkolweik kupie chyba jeszcze rossmanowskie babydreamy new born bo szwagierka rodziła 3 tyg temu i dady są jednak ciągle za duze chociaż mała wcale nie była taka malutka.
Nawet gdyby mnie było stać na jednorazówki to jednak wolę te wielorazowe- no ale to taki fetysz. Mnie do szłu doprowadza jak ktoś nie wyrzuca butelek po napojach do plastiku;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry