reklama

Grudzień 2009

Mam wyniki. Kurde pierwszy raz w moczu mam bardzo liczne bakterie. Aż nie wiem co to znaczy;/ Podmywałam się przed wysiusianiem do pojemniczka, pojemniczek też przetarłam. Hemoglobina śmiesznie mi wzrosła z 10.5 na 10.7:P Ale kit z nią.

reklama
Lajtway a gdzie kupujesz bambusowe i konopne?Ile kosztują?Ja na razie tez mam babydream (nie sa przynajmniej chlorem wybielane)Rozumiem, Cie jeśli chodzi o segregacje..tak niewiele potrzeba prawda?

Mam wyniki. Kurde pierwszy raz w moczu mam bardzo liczne bakterie. Aż nie wiem co to znaczy;/ Podmywałam się przed wysiusianiem do pojemniczka, pojemniczek też przetarłam. Hemoglobina śmiesznie mi wzrosła z 10.5 na 10.7:P Ale kit z nią.

Ja tez mialam ale z tego co sie orientuje to wiele wiele na tym etapie ciazy kobiet ma ... i duzo moich znajomych i wogole orientacyjnie wlasnie duzo kobiet ma te bakterie ... hmm pozostaje herbatka z żurawina :-)

Lajtway a gdzie kupujesz bambusowe i konopne?Ile kosztują?Ja na razie tez mam babydream (nie sa przynajmniej chlorem wybielane)Rozumiem, Cie jeśli chodzi o segregacje..tak niewiele potrzeba prawda?
Szczerze powiedziawszy kupilam na chustoforum- dziewczyna kupila, uzywala 2 tygodnie i wrocila do jednorazowek. Wygladaja super a zaplacilam chyba 60 zł za konopna, bambusowa i otulacz pul. Moze wieczorem cykne zdjecia- ta bambusowa jak misiek wyglada;-) Polecam poszukac wlasnie na chustoforum. Chce kupic jeszcze jeden otulacz- jedna z dziewczyn szyje swietne. I do tego tetra- to podobno najlepiej sie sprawdza dla maluszkow. Potem moze cos bardziej chlonnego dokupie.
Mozna kupowac na pieluszkarni albo eko baby ale tam sa dosyc drogie te pieluszki a ja licze kazdy grosz
Ogólnie na pieluszki zamierzam wydac okolo 300 zł- dosc szybko powinno sie zwrocic

reklama

no właśnie Georgina pisałam rano o tym, że było wszsytko ok, a teraz mam liczne bakterie. widać to częsta przypadłość na tym etapie ciąży. dużo pić musimy, woda i żurawinki.
ja czekam na posiew moczu, ginka kazała zrobić dla pewności co to za bakterie. czy przypadkiem nie z serii tych groźniejszych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry