madziara-kr
Fanka BB :)
eee tam popatrz na nas z nami gorzej ;-)Jaka jestem straszna z tym internetem!!! Nalog doslownie!Ale pocieszam sie ze juz niedlugo pojawi sie skuteczne antidotum w malutkiej postaci :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eee tam popatrz na nas z nami gorzej ;-)Jaka jestem straszna z tym internetem!!! Nalog doslownie!Ale pocieszam sie ze juz niedlugo pojawi sie skuteczne antidotum w malutkiej postaci :-)
hehe na pewno beda patrzec na Twoje stopiny :-)Idę upiększyć moje stópkiJaka szkoda, że bez lakieru, ale trudno
Bo ja muszę być super gotowa w razie wyjazdu na porodówkę w jakiś niewiadomy dzionek
![]()
no i wyszly najwieksze sciemniary na forum grudniowek ;-)dobra madziara - twoje poprawie
georgina a twoje tez mam poprawic ?? musialas mi podac 22 skoro tak jest![]()
eee tam popatrz na nas z nami gorzej ;-)
To tylko dowodzi ze moze byc jeszcze gorzej niz u mnie :-)dzieki !dobra madziara - twoje poprawie
georgina a twoje tez mam poprawic ?? musialas mi podac 22 skoro tak jest![]()

eee tam popatrz na nas z nami gorzej ;-)
No nie pocieszylas mnieTo tylko dowodzi ze moze byc jeszcze gorzej niz u mnie :-)
Oho, to i mnie sie oberwie bo ja z om mam na 19.12 termin a nie 28;-) Ale na razie nie poprawiaj nic Mea bo ja takie cudacznie dlugie cykle mialam.
biedna Mea zaraz sie zdenerwuje
niezdyscyplinowane stadko
spróbujemozesz sprobowac sie oszukac :-)
ja zrobilam sobie kompocik z przyprawami korzennymi, gozdziki itd
pachnialo prawie jak grzaniec, smakowalo ok

gratulejszynyOho, to i mnie sie oberwie bo ja z om mam na 19.12 termin a nie 28;-) Ale na razie nie poprawiaj nic Mea bo ja takie cudacznie dlugie cykle mialam. Zreszta jutro wizyta u gina wiec moze dowiem sie co z tym moim terminem. Matko, mam glosic seminarke za 2 godziny a czuje sie taka padnieta. Jeszcze jak sie zatocze na ta uczelnie i wroce- z buta- to chba zasne w drzwiach do sypialni
A, miałam Wam sie pochwalic- będziemy zyc- dostałam stypendium;-):-)