reklama

Grudzień 2009

To prawda:tak: poza tym własnie te zatrzaski są, napewno niemiłe uczucie dla dziecka.
szczerze mówiąc to mi najwygodniej Antka było ubierać tak:
Body, a na to koszulka z długim rękawkiem i spodenki dresowe:tak: najszybciej z takiego stroju mi sie go przewijało;-) najbardziej te zatrzaski w pajacykach i spiochach mnie wkurzały bo długo sie je zapinało:-( nie wiem, kto to wymyślił, teraz jak kupowałam ubranka zwracałam uwagę żeby spioszki zapinały sie z boku;-)
tak dla zrozumienia mnie weźcie taki pajacyk i rozepnijcie wszystkie zatrzaski i je później pozapinajcie, i tak po 10 razy dziennie to zrozumiecie o czym pisze;-)
wiem, ja probowalam, wogole nie rozrobione sa te zatrzaski...

reklama
To prawda:tak: poza tym własnie te zatrzaski są, napewno niemiłe uczucie dla dziecka.
szczerze mówiąc to mi najwygodniej Antka było ubierać tak:
Body, a na to koszulka z długim rękawkiem i spodenki dresowe:tak: najszybciej z takiego stroju mi sie go przewijało;-) najbardziej te zatrzaski w pajacykach i spiochach mnie wkurzały bo długo sie je zapinało:-( nie wiem, kto to wymyślił, teraz jak kupowałam ubranka zwracałam uwagę żeby spioszki zapinały sie z boku;-)
tak dla zrozumienia mnie weźcie taki pajacyk i rozepnijcie wszystkie zatrzaski i je później pozapinajcie, i tak po 10 razy dziennie to zrozumiecie o czym pisze;-)
Ja robiłam zakupy w smyku i H&M to tam nawet nie było kaftaników..może ze 2szt wisiały...głownie body i takie wysokie, spodenki bawełniane zamiast śpiochów-wygląda mi to bardzo praktycznie-zobaczymy :tak: Oprócz tego z cieplejszych rzeczy też kupiłam dresiki:tak: pare pajacyków i śpiochów oczywiście też posiadam ,ale faktycznie te zatrzaski to jakas masakra;-) nooo i Gabrysia ma już cała sterte sukieneczek :tak: Nie mogłysmy się z moją Mamą powstrzymać jak je zobaczyłyśmy:tak: i kupiłysmy chyba wszytskie z kolekcji zimowej :-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry