reklama

Grudzień 2009

reklama
heloł :-D
a ja po wizycie u okulisty..:-D
nie mam zadnych przeciwwskazań do porodu SN.. :)
wiec zacisne uda.. w czwartek do gina.. i wierze ze dam rade wytrzymać do stycznia a co!

a czemu trzeba bodziaka zawsze?
no bo w domku jakby sam pajacyk na pieluszke to chyba mu tak swobodniej ?

Wiesz bodziak to jak podkoszulka, zawsze dodatkowo chroni klatke piersiową ;-) a poza tym zawsze tych bodziacz;-)ków więcej mamy niz śpiochów, w razie jak coś wyleje sie z pieluszki to na body a nie inne ubranko (są oczywiście wyjątki;-))
No i zalezy wszystko indywidualnie jak kto ma ciepło w domu, czy ma przeciągi czy nie... zresztą same bedziecie wiedziały po obserwacji dziecka jak należy je ubrać;-)

Witajcie.
Ja już zdołowana na maxa.Rozwarcie na dwa palce, skurczów w sumie nic, mały przyparty potylicą i nie widać zeby miał łebkiem zejść.Wizja cesarki po kilku/kilkunastu godzinach wywoływania mi majaczy;(((((

Dzisiaj uwieżyłam w ludzkie dobro.Zwiał mi autobus, biegłam do niego gubiąc nogi i nie zdążyłam.
A tu sie zatrzymuje auto i krzyczy z niego facet zebym wsiadała to mi dogoni ten autobus i udało się:))))

A brzuch znowu stwardnial mi jak skala :eek:

I powiedzcie mi w jakiej temperaturze pierzecie te ubranka zeby bylo ok ale zeby ich nie zniszczyc? 30 albo 40 stopni to za malo czy ok?

I jeszcze jedno. Czy uzywanie fridy do noska jest duzo wygodniejsze od zwyklej takiej malej tzw. gruszki? I jesli tak to dlaczego? Bo ogolnie duzo mam pisze ze bedzie uzywalo fridy a mi tesciowa wrzucila do paczki gruszke i nie wiem czy na tym poprzestac czy jednak zamowic te fride? Chyba jakas mala panika mnie dopadla :sorry:

ja biale pralam w 60 st a kolorki w 40 ... ale to wlasciwie tylko teraz te 60 bo po kilku latach lezenia na strychu lepiej bylo to porzadni wyprac !! tetrowki obowiazkowo gotowalam !! NO I WSZYSTKO BEZ WYJATKU PRASOWALAM!!

co do fridy to mi ostatnio kumpela mowila ze na pierwszy miesiac lepsza jest gruszka bo frida ma szeroki koniec i do malusiej dziureczki w nosku jest za duza !! ale po ok miesiacu jak najbardziej frida !!

heloł :-D
a ja po wizycie u okulisty..:-D
nie mam zadnych przeciwwskazań do porodu SN.. :)
wiec zacisne uda.. w czwartek do gina.. i wierze ze dam rade wytrzymać do stycznia a co!

no i takie wiesci lubie :) ja ci mowie ze my jesli sie nie spotkamy na samej porodowce to bankowo na oddziale !!

Wiesz bodziak to jak podkoszulka, zawsze dodatkowo chroni klatke piersiową ;-) a poza tym zawsze tych bodziacz;-)ków więcej mamy niz śpiochów, w razie jak coś wyleje sie z pieluszki to na body a nie inne ubranko (są oczywiście wyjątki;-))
No i zalezy wszystko indywidualnie jak kto ma ciepło w domu, czy ma przeciągi czy nie... zresztą same bedziecie wiedziały po obserwacji dziecka jak należy je ubrać;-)
hmmm... a widzialam tez ze zakladaja spiochy na kaftanik,
kaftanik ma zimne zatrzaski co chyba niemile,
my mamy istne solarium w mieszkaniu :) bede uwazac zeby sie nie przegrzala ...

reklama
Witajcie.
Ja już zdołowana na maxa.Rozwarcie na dwa palce, skurczów w sumie nic, mały przyparty potylicą i nie widać zeby miał łebkiem zejść.Wizja cesarki po kilku/kilkunastu godzinach wywoływania mi majaczy;(((((

Dzisiaj uwieżyłam w ludzkie dobro.Zwiał mi autobus, biegłam do niego gubiąc nogi i nie zdążyłam.
A tu sie zatrzymuje auto i krzyczy z niego facet zebym wsiadała to mi dogoni ten autobus i udało się:))))
ojej ale fajnie, mily czlowiek :)
oby wiecej takich ludzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry