madziara-kr
Fanka BB :)
ja chce czekolade !
po pomidorowce przydalo by sie oslodzic smak ale nic nie mam
po pomidorowce przydalo by sie oslodzic smak ale nic nie mam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a czemu trzeba bodziaka zawsze?
no bo w domku jakby sam pajacyk na pieluszke to chyba mu tak swobodniej ?
hmm a to nie chcesz w grudniu?heloł
a ja po wizycie u okulisty..
nie mam zadnych przeciwwskazań do porodu SN..
wiec zacisne uda.. w czwartek do gina.. i wierze ze dam rade wytrzymać do stycznia a co!
A brzuch znowu stwardnial mi jak skala
I powiedzcie mi w jakiej temperaturze pierzecie te ubranka zeby bylo ok ale zeby ich nie zniszczyc? 30 albo 40 stopni to za malo czy ok?
I jeszcze jedno. Czy uzywanie fridy do noska jest duzo wygodniejsze od zwyklej takiej malej tzw. gruszki? I jesli tak to dlaczego? Bo ogolnie duzo mam pisze ze bedzie uzywalo fridy a mi tesciowa wrzucila do paczki gruszke i nie wiem czy na tym poprzestac czy jednak zamowic te fride? Chyba jakas mala panika mnie dopadla![]()
heloł
a ja po wizycie u okulisty..
nie mam zadnych przeciwwskazań do porodu SN..
wiec zacisne uda.. w czwartek do gina.. i wierze ze dam rade wytrzymać do stycznia a co!
hmmm... a widzialam tez ze zakladaja spiochy na kaftanik,Wiesz bodziak to jak podkoszulka, zawsze dodatkowo chroni klatke piersiową ;-) a poza tym zawsze tych bodziacz;-)ków więcej mamy niz śpiochów, w razie jak coś wyleje sie z pieluszki to na body a nie inne ubranko (są oczywiście wyjątki;-))
No i zalezy wszystko indywidualnie jak kto ma ciepło w domu, czy ma przeciągi czy nie... zresztą same bedziecie wiedziały po obserwacji dziecka jak należy je ubrać;-)
ojej ale fajnie, mily czlowiekWitajcie.
Ja już zdołowana na maxa.Rozwarcie na dwa palce, skurczów w sumie nic, mały przyparty potylicą i nie widać zeby miał łebkiem zejść.Wizja cesarki po kilku/kilkunastu godzinach wywoływania mi majaczy;(((((
Dzisiaj uwieżyłam w ludzkie dobro.Zwiał mi autobus, biegłam do niego gubiąc nogi i nie zdążyłam.
A tu sie zatrzymuje auto i krzyczy z niego facet zebym wsiadała to mi dogoni ten autobus i udało się)))