reklama

Grudzień 2009

reklama
Jasne, u kazdego co innego się sprawdza:tak: ale mnie najwygodniejsza była woda morska w sprayu sterimar;-)

ja stermar tez zamierzam uzywac !! na sobie go testowalam i jest to swietna opcja!!

eeee z tymi kaftanikami...podwijaja się tylko jak je się zakłada pod śpiochy ....mi nikt ich nie polecał:no:

ja mam mase kaftanikow bo wszystkie dostalam !! wiec bede miala sporo na zmiane :) no i mam tez mase koszulek krotkich ... te sa jeszcze mniej praktyczne ale jak dziecko bedzie sporo ulewac to warto miec sporo ciuszkow do przebrania :)

eeee z tymi kaftanikami...podwijaja się tylko jak je się zakłada pod śpiochy ....mi nikt ich nie polecał:no:

To prawda:tak: poza tym własnie te zatrzaski są, napewno niemiłe uczucie dla dziecka.
szczerze mówiąc to mi najwygodniej Antka było ubierać tak:
Body, a na to koszulka z długim rękawkiem i spodenki dresowe:tak: najszybciej z takiego stroju mi sie go przewijało;-) najbardziej te zatrzaski w pajacykach i spiochach mnie wkurzały bo długo sie je zapinało:-( nie wiem, kto to wymyślił, teraz jak kupowałam ubranka zwracałam uwagę żeby spioszki zapinały sie z boku;-)
tak dla zrozumienia mnie weźcie taki pajacyk i rozepnijcie wszystkie zatrzaski i je później pozapinajcie, i tak po 10 razy dziennie to zrozumiecie o czym pisze;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry