reklama

Grudzień 2009

JEZU - zobaczcie w albumie jak ja wygladam. Jakis potwor. Normalnie alien we mnie siedzi. Opada coraz nizej i nadal rosnie i rusza sie !!!!.
Przytylam w tydzien dwa kilo, brzuch urosl ale i opadl jeszcze bardziej.

emwu wygladasz ślicznie!!!! A brzuszek idzie w dół....:tak:
może teraz kolej na Ciebie....:tak::tak::tak:
Ja na temat kg się nie wypowiadam....:no: bo mam 2 razy tyle co z Oskarem...:-D:-D:-D

reklama
Daffi ok torej godzinie dzidzia zawsze najaktywniejsza była?? poczekaj, nie ma co panikowac.... mój z reguły ma swoje pory- godziny wzmożonej aktywnosci a tak to tylko czuje przewracanie i bardzo delikatne ruchy.

A ja właśnie kontynuję zdrowy tryb odżywiania i zjadłam pizze;-)

ciezko stwierdzic gdyz ona byla caly czas aktywna.. jak siedziala grzecznie to max 10 min i tak cale 24 h na dobe szaleje stad to moje zaniepokojenie bo ona nigdy tak dlugo cicho nie siedzi... jakies pol godz ruszyla sie troszke i dalej taki spokoj czuje tylko lekkie ruchy jak musniecie motyla.

ciezko stwierdzic gdyz ona byla caly czas aktywna.. jak siedziala grzecznie to max 10 min i tak cale 24 h na dobe szaleje stad to moje zaniepokojenie bo ona nigdy tak dlugo cicho nie siedzi... jakies pol godz ruszyla sie troszke i dalej taki spokoj czuje tylko lekkie ruchy jak musniecie motyla.

Wiec jak nie jesteś pewna to lepiej na ktg jedz. Ja np wiem, ze u mojego to normalne ze spi po 5-6 godz;-)

JEZU - zobaczcie w albumie jak ja wygladam. Jakis potwor. Normalnie alien we mnie siedzi. Opada coraz nizej i nadal rosnie i rusza sie !!!!.
Przytylam w tydzien dwa kilo, brzuch urosl ale i opadl jeszcze bardziej.

chcesz zobaczyc monstrum ?? poczekaj az zrobie fotke :)

jak sie bardzo denerwujesz to jedz na IP i niech ci zrobia KTG ... jak bedzie wszystko ok to spokojniejsza wrocisz do domu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry