Chérie
Mama Danielka
Hehe koniecznie jej przypomnij.... chociaż szczerze mówiąc i mi się wydaje ze ja w ciązy już od roku![]()
a mi zleciało, nawet nie wiem kiedy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe koniecznie jej przypomnij.... chociaż szczerze mówiąc i mi się wydaje ze ja w ciązy już od roku![]()

Ja swojej szwagierki w łeb bić nie będę...bo i tak nic nie pomoże...
Ma 34 lata i wymyśliła sobie że zapłaci kobiecie za urodzenie dziecka....
Figury nie chce sobie psuć- oszołom!!!!
wka20 masz spokój ;-)

NIKT NIE POCIESZY I NIE POWIE juz tylko chwilka i bedziesz miala swoje dziecie tylko bratowa (ktora miesiac temu urodzila) wiec zapewne to samo czula,,,ale do cholery przeciez inne nasze matki ciotki itd tez rodzily i co zapomnialy jak to bylo.... wiadomo ze nic nie pomoze nie przyspieszy gadanie ale zawsze jakos milej jest ... poprostu ... jak sie tak czeka i doczekac nie moze niz jak ktos mowi ze moze w styczniu dopiero byc... itd itp a nie lepiej juz na mikołaja moze bedzie ,,,,, ehhh rodzinka kochana 

a mi zleciało, nawet nie wiem kiedy![]()
;-):-)i oczywiscie hania nie smie sie sprzeciwiac woli mamy !!!

. On niestety charakteryzuje się tym, że jak tylko nadarzy się moment to próbuje ustawić sobie otoczenie, byliśmy kiedyś u psychologa , a ten spryciarz opowiedział babce, jakie metody na nas stosuje- jak usłyszłam, to myślałam, że spadnę z krzesła 

a do mnie nikt nie dzwoni nikt nie pyta :--
-(ani jedna osoba
heheheh

, choć może wydawać Ci się to smutne, ale gwarantuję Ci to, że ludziska dzwonią nie w trosce o mnie tylko z własnej CIEKAWOŚCI

To się ciesz, choć może wydawać Ci się to smutne, ale gwarantuję Ci to, że ludziska dzwonią nie w trosce o mnie tylko z własnej CIEKAWOŚCI
![]()
BOŻE, ze 40 min moj syn kończy basen, w drugim koncu miasta a ja w piżamiewszystko przez WAS
![]()