Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja chyba jednak nie umiem drugi raz zasnac...
a lezenie mnie nie satysfakcjonuje
wywalilam wszystko z szafy i biore sie po raz kolejny za ukladanie ubran....
tym razem rozmiarami
od tych najwiekszych w ktore wejde po porodzie po te najszczuplejsze;-)
nie trzymaj nas w napieciu;-)witam sie z rana barborkowo wiec swiatecznie !! jeszcze co prawda sie nie obudzilam tak do konca ale juz zmierzam we wlasciwym kierunku -> kuchnia![]()
przynioslam kolejna dobra nowinke ale dopiero za chwile zrobie porzadek na liscie i was troche ponadrabiam !!
widzialam sa rozbrajajace;-)widzialyscie fotki naszych Jutkowych gwiazdeczek na nk ??? boskie po prostu !!!!
i chlopaki marty w kartonie !!!
Czesc laseczki tez juz sobie wstalam i wietrze chate to mnie otrzezwilo hehe nie martw sie ja tez nie mam skurczybykow nic mnie nie ciagnie i nie boli no nieraz jak na @ ale trwa to niedlugo a wypinanie jedynie czuje po prawej stronie ale moj szkrab ma tam swoja szanowana wiec to chyba to ja cos czuje ze moja akcja sie zacznie tuz przed porodem i tego sie trzymamHej dziewczyny![]()
Ale mi się nic nie chce.... I to tak od rana. Wczoraj przyszalałam ze sprzataniem- na dziś zostały mi szafki w kuchni i wyszorowanie prysznica. Ale za to obiadek z wczoraj jest wiec sie nie namecze.
Hm.... Jak tak Was czytam to stwierdzam ze ja chyba ciagle myle wypinanie bobasa ze skurczami. No chyba ze nie mam skurczy w ogole. Nic mnie nie ciagnie, nie boli, nie mdli i ogolnie jest wszystko w porzadku. A wg mojego gina od jutra moge sobie rodzic bo on ciagle liczy date z om.
Tyle ze ja rodzic nie zamierzam- jeszcze nie zrobilismy bobaskowych zakupów. Łóżeczko nie dotarło, materaca nie ma, kocyk, kosmetyki i wszystko inne niekupione. Nic to, mam nadzieje że łóżeczko dotrze na dniach i bedzie mozna wziac sie za zakupy- wczesniej nie moge bo lozeczko jest niestandardowe i nie bardzo wiem jaki materacyk do niego kupic. Dobrze ze chociaz troche ubranek mamy;-) Moja babcia zaszalala i nie mogla sie oprzec zeby czegos prawnuczeciu nie kupic:-)
A mi zostały dwa dni
Jutro nie mogę urodzić, mam jeszcze wiele spraw do załatwienia
Weekend też odpada, mała obsada w szpitalu- jakoś tak dziwnie- w domku coś bym jeszcze poukładała- i wypadało by się wreszcie spakować a i Mikołaj przychodzi:-):-)
Poniedziałekod razu po weekendzie
Wtorek może być
A najlepiej środa , ładna data urodzenia 09.12.09 nieprawdaż
Mea i widzisz hehe wszytsko da sie na ciążę zwalić;-) a jak dzisiejsza nocka? mąż wytzrymał???
ja chyba jednak nie umiem drugi raz zasnac...
a lezenie mnie nie satysfakcjonuje
wywalilam wszystko z szafy i biore sie po raz kolejny za ukladanie ubran....
tym razem rozmiarami
od tych najwiekszych w ktore wejde po porodzie po te najszczuplejsze;-)