• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hehe dobre no ja jestem maniakiem sciagania ale mam tyle filmo ze chcialam je najpierw poogladac tylko ze polowa z nich to jakies shity sa tak jak piszesz ciezko o dobry film. Ostatnio ogladalam z moim felon i polecam bardzo mi sie film podobal o wiezieniu :)
Felon - skazaniec - ja ogladalam go chyba z 3 razy a 2 pierwsze dzien po dniu ,fil zarabisty ,trzymal mnie bardzo dlugo !

"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14..:wściekła/y: ale usg zrekompensowało to czekanie:) Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem:) ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie:)

kora "Wróciłam na salę, rozwarcie 8 cm. Wtedy dopiero zaczęło boleć jak cholera. Wydawało mi się z każdym skurczem, ze bardziej się nie da, że nie wytrzymam, zaczęłam się drzeć, że nie dam rady. Mój na to spokojnie - to co - idziemy do domu, wrócimy jutro?"

NO WYMIEKLAM HEHEHE JAK TO PRZECZYTALAM HEHE CO Twoj na to hehehheehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no piekny jest ahhahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
no a ja obzarta na calego znow siedze z tym wypietym brzuchem :)

Dzisiaj polatalam po sklepach i pokupowalam wszystkie sekretne prezenty. Jutro jade razem z M i musimy pokupowac ostatnie rzeczy dla chlopcow. No ale dla niego to trzeba bylo dzisiaj .
Kupilam mu maszynke elektryczna. Nigdy nuie uzywal ale ostatnio ogladalismy program o fabryce baun'a i o tym jak te maszynki produkuja i powiedzial ,ze bedzie musial kiedys sprobowac.
Tak wiec oprezent juz mam z glowy.

"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14..:wściekła/y: ale usg zrekompensowało to czekanie:) Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem:) ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie:)

Pewnie, że nadrobi, ważne że wszystko jest super :tak:

dzis musialam wydac 800 zl za bledy mlodosci :-(:-(:-(:cool::cool::cool::crazy::crazy: juz nigdy wiecej nie wsiade bez biletu :-D

oj, bolesne musialo byc :-D no ale czasem wlasnie lepiej pewne sprawy zamknac raz na zawsze. Dzis bolalo ale juz masz z glowy!

Podoba mi sie bardzo na granatowo srebrno ale my bedziemy mieli na zloto czerwono bo tesciowka kupila nam troche bombeczek w tym kolorze i stwierdzilam ze dokupie tylko bo nie bede marnowac a wsumie ladnie to tez wyglada:)

Tez bede miala czerwono a raczej bordowo-zlota choinke :happy: w sumie pierwszy raz bo zawsze w Polsce byla wielokolorowa.

jak ja kiedys bardzo lubilam grac w siatke... zawsze bylam noga z w-f ale siatke uwilebialam

A jesli chodzi o sciaganie filmow to mam zakaz wydany przez mojego R :sorry:

reklama

Załączniki

• IMG_2807qqq.jpg
    IMG_2807qqq.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry