mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wypowiem sie w temacie kapieli w szpitalach ... co szpital to inna filozofia ... w tym gdzie ja bede rodzic kapia polozne i nie robia tego w pokoju przy mamie tylko oddzialnie !! u kumpeli w szpitalu wogole dzieci nie kapia tylko jak ona to okreslila - raz zaraz po porodzie a potem tylko "chusteczkuja" co tez jest dla mnie dziwne ... wiec co kraj to obyczaj !!! u nas np zabieraja dziecko na noc i dokarmiaja w nocy butla z czym ja sie kategorycznie nie zgadzam !! i bede musiala troche o swoje powalczyc !!
baardzo made podejscie do tematu !!
kasiek wez prysznic !! jak po prysznicu nie przejdzie to wtedy sie zastanawiaj czy jechac czy nie ...
Jest takie powiedzenie "ZNAJDŹ PRACĘ KTÓRĄ LUBISZ/KOCHASZ A NIE PRZEPRACUJESZ ANI JEDNEGO DNIA " i tym się kieruj, tym samym kieruj się przy wyborze kierunku studiów, wtedy nauka sprawi Ci przyjemność![]()
baardzo made podejscie do tematu !!
dziewczyny...
nie iwem co mam robic od 10:30 skurcze co 30 minut...od 14:00 co jakies 20..a od 15 co 10, niektore co 8...;/
trwaja okolo 20 sekund i nie wiem czy sie cos zaczyna czy nie...
a sluz zabarwiony krwia caly czas sie saczy....;/
co mam robic??
a i dodatm ze nie sa jakos tragoczne bolesne..czuje je dokalnie ale nie az tak zebym miala przeklinac czy zeby mi sie slabo robilo...
kasiek wez prysznic !! jak po prysznicu nie przejdzie to wtedy sie zastanawiaj czy jechac czy nie ...

, zjedliśmy chińczyka i miałam straszną ochotę jeszcze na lody