Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie słyszałam o niej, na czym polega?
ja tylko w weekend sprawdzałam co to mogą być za bąbelki i gilgotałam się po jednej stronie brzucha i po drugiej (nie zawsze ale zdarzyło się kilka razy) czułam bąbelki
takie pukanie też budzi dzidzię. no i czekolada (dzięki, Reve!)
i moż na się swobodnie głaskać dopiero około dwóch tygodni przed planowanym porodem
dlatego z żalem tylko trzymam ręke albo ewentualnie gilgocze chwileczke. Nie wiedziałam że czekolada pobudza niunie. W takim razie wiem dlaczego na ostatnim usg tak się wierciła ze pani doktor nie mogła jej nawet zmierzyć (bo fikała po całym brzuchu ponoć). W pierwszym trymestrze non stop jadłam coś słodkiego ale przed ciążą też:-)Co do głaskania brzuszka to położna ostatnio mi powiedziała żeby tego nie robić bo to wywołuje przedwczesne skurczei moż na się swobodnie głaskać dopiero około dwóch tygodni przed planowanym porodem
dlatego z żalem tylko trzymam ręke albo ewentualnie gilgocze chwileczke. Nie wiedziałam że czekolada pobudza niunie. W takim razie wiem dlaczego na ostatnim usg tak się wierciła ze pani doktor nie mogła jej nawet zmierzyć (bo fikała po całym brzuchu ponoć). W pierwszym trymestrze non stop jadłam coś słodkiego ale przed ciążą też:-)
. Witam ponownie widzę że się troszkę zagęściło bo rano puściutko było...
Ja aby rozgonić mój podły nastrój poszłam na spacer po drodze poodwiedzałam koleżanki które pracują w sklepach i dobry humorek powrócił, po sporej porcji śmiechu.
U mnie ruchy zaczynają być widoczne z zewnątrz, brzuszek odskakuje przy mocniejszych kopniaczkach. Teraz też czuję pulsowanie i pukanie. :-)