Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi lekarz tez tak doradzil. teraz mialam normalne, ale mam ochote na 3d swietne zdjecia, mam kilka Rozalki ale wlasnie z 30 tyg ciazy, piekna pamiatka, dlatego tym razem tez sie wybiore.
Oj kochana !!!! Taz watek juz jest i nawet kilka dziewczyn foty wkleiło !!! Zaraz zaproszenie podesle no problemojoanna, jak z tym albumem, robisz zamkniety wątek? rozmowa o tym mi umknela. to bardzo dobry pomysl, ja tez sie dopisuje :-)
To przecież indywidualne podejście. Inne kobietki np ja korzystają z cudów techniki.:-) Ja chcę znać płeć ale nie idę na 3d ani 4d nie podoba mi się to po prostuKurcze jak to jakaś inna jestemna 3d i 4d sie nie wybieram i plci tez nie chce znac czy ze mna jest cos nie tak
![]()

Nie jesteś inna, ja też nie wybieram sie na 3d i 4d ale płeć niuni chce poznać i mam nadzieje że dowiem sie 12 sierpnia ;-)
a ja mam wizyte 10 sierpnia !!!!! Juz tez sie nie moge doczekacTeż mam 12 sierpnia wizytę, to już będzie połówkowe badanko:-)
To mnie nastraszyłyście z tym masu masu.
Ja sobie ogóreczki zakisiłam a teraz idę frytunie do obiadku robić:-)
Mała od samego rana aktywna bardzo:-)