Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi lekarz tez tak doradzil. teraz mialam normalne, ale mam ochote na 3d swietne zdjecia, mam kilka Rozalki ale wlasnie z 30 tyg ciazy, piekna pamiatka, dlatego tym razem tez sie wybiore.
Oj kochana !!!! Taz watek juz jest i nawet kilka dziewczyn foty wkleiło !!! Zaraz zaproszenie podesle no problemojoanna, jak z tym albumem, robisz zamkniety wątek? rozmowa o tym mi umknela. to bardzo dobry pomysl, ja tez sie dopisuje :-)
To przecież indywidualne podejście. Inne kobietki np ja korzystają z cudów techniki.:-) Ja chcę znać płeć ale nie idę na 3d ani 4d nie podoba mi się to po prostuKurcze jak to jakaś inna jestemna 3d i 4d sie nie wybieram i plci tez nie chce znac czy ze mna jest cos nie tak
![]()

Nie jesteś inna, ja też nie wybieram sie na 3d i 4d ale płeć niuni chce poznać i mam nadzieje że dowiem sie 12 sierpnia ;-)
a ja mam wizyte 10 sierpnia !!!!! Juz tez sie nie moge doczekacTeż mam 12 sierpnia wizytę, to już będzie połówkowe badanko:-)
To mnie nastraszyłyście z tym masu masu.
Ja sobie ogóreczki zakisiłam a teraz idę frytunie do obiadku robić:-)
Mała od samego rana aktywna bardzo:-)