Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kala ja mam otwarte okno i nic się nie dzieje-tylko trzeba uważać na przeciąg
luuuzna niestety jest strażakiem i czasami mam jego pracy serdecznie dość ale on to lubi;-)
no nie mów![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów!![]()
eh nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebny...taka praca 24 na dobę.
Też słyszałam ;/;/
Jeszcze teraz mu zmienili godziny słuzby-przedtem pracował 24h,48 wolne,a teraz 24h słuzby i 24 wolne-rewelacja:-(
Ale nie wiesz jak zakładać czy coja mam bez mocy tylko kolorowe!
Przyłączamy sie do zyczeń- Buziaki dla Solenizantów:-)Buziaki dla 6 miesięcznej Marysi od Martuśki, i naszych 5 miesieczniaków: Julek od Daffi i Kali, Igorka od Wiki i Gabrysi od Elizki![]()
kurna kiepska sytuacja jest tez w krakowie szfagierka od niedzieli jest bez pradu, nie moga korzystac z toalet bo szambo im zalalo i cala piwnica plywa !! a to nie taka zwykla piwnica tylko tam jest taki klub zrobiony, komplet wypoczynkowy w skorze, stol bilardowy itd ... wszystko poszlo sie pasc ... no i nie wiadomo czy ich nie beda ewakuowac bo sytuacja si epogarsza a fala kulminacyjna dopiero ma nadejsc !!
w piwnicy pojawila sie woda i w szambie tez pelno
kurna kiepska sytuacja jest tez w krakowie szfagierka od niedzieli jest bez pradu, nie moga korzystac z toalet bo szambo im zalalo i cala piwnica plywa !! a to nie taka zwykla piwnica tylko tam jest taki klub zrobiony, komplet wypoczynkowy w skorze, stol bilardowy itd ... wszystko poszlo sie pasc ... no i nie wiadomo czy ich nie beda ewakuowac bo sytuacja si epogarsza a fala kulminacyjna dopiero ma nadejsc !!