Witam się po ciężkiej nocce :-)
Sto lat dla solenizantów ;*
Poszlam dzis sobie na solarium

piewszy raz od czasu sprzed ciazy i musze powiedziec ze czuje sie bardzo dobrze

oczywiscie jeszcze nic nie widac ale sam fakt zrobienia czegos dla siebie cieszy

8 minut a tyle radochy

Oczywiscie caly karnet wykupilam i jutro albo pojutrze ide znowu a w weekend sobie wloski zafarbuje!!!
Ja już 3 solary zaliczyłam 5, 7 i 8 minut i widać efekty

jestem leciutko przybrązowiona i od razu lepiej się czuję
My od 5 na nogach z powodu wielkiej ochoty na zabawe mojej corki
Macol też postanowił wstać dzisiaj o 5.30

na szczęście mąż pełnił dyżur

Wogóle dzisiaj kiepsko spał, chyba boli go brzuszek bo kupsztala nie było od 3 dni
Paulus super, że jesteście już w domku

My zaliczyliśmy szpital jak Maciek miał tydzień i też niestety zaraziłam się na oddziale i miałam grypę

Bardzo źle wspominam ten czas

nie dość, że bolała mnie jeszcze rana po cc, to Maciek miał zapalenie ucha środkowego, wenflony w główce, antybiotyki no i jeszcze mnie choróbsko dopadło
W Rz-wie na oddziale jest tak, że niemowlaki mają odgórnie pokoje jednoosobowe, żeby ich potencjalnie niczym dodatkowym nie zarazić

dlatego dziwie się, że dali was do pokoju z chłopakiem z rota

dobrze, że Aluś nie podłapał dodatkowego wirusa;-)
Mamy ktore doswiadczyly szpitala ( a my sie zaliczamy do nich ) pozniej ze strachu przed powrotem tam maja stresa i ciemne wizje nawet jak katarek sie pojawi
Zgadzam się w 100%;-)
Mam pytanie odnosnie otwierania okna przy dziecku. U nas w salonie jest bardzo goraco, chodzi duzo sprzetow i akwarium i jest duzo cieplej niz w innych pokojach a wlasnie tu caly dzien spedzamy. Kolezanka nastraszyla mnie ze przy malym dziecku nie mozna otwierac okna... czy to prawda? bo jesli tak to ja nie wiem jak wytrzymamy latem w tym pokoju!
U nas okno jest cały czas otwarte... pilnuje tylko, żeby przeciągu nie było ;-) Zresztą lepsze dla dzieciaczków jest swieże powietrze niż kiszenie się w dusznym pokoju ;-)