Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Karola pociumkała cyca i już śpi-pewnie to potrwa jakieś 15 minut
Czasami to mi ręce opadają-a jak zaczepna się zrobiła,jak Pati do niej podchodzi to zaraz ja za włosy łapie i nie chce puścic-a Patka płacze.
Cos czuje,ze mały łobuziak mi rosnie-podała się na tatusia![]()

danonek tak małemu dziecku?![]()
![]()
moja mała od 3 dni robi kupke na nocnik i siusiu po obudzeniu - szkoła mojej mamy, ja robiłam na nocnik jak miałam 3 m-ce![]()

to się z Alkiem skumają
Ja też miałam dać, ale zrezygnowałam...
ja dałam ale sporadycznie, nie będe jej podawać często zazwczaj to było tak, że byłam u mamy i nie miałam nic dla małej a oni mieli w lodówce danonki bratanka to podałam a raz w domu i nie więcej bo ona jeszcze jest za mała chociaz żadnej reakcji alergicznej nie zauwżyłam
ja jak miałam 6 miesięcy, to robiłam na nocnik hehe
A jak go sadzasz i trzymasz aż zrobi?
Moja też taka marudna że szok, a dziecko też niestety ale zostawiam z teściową ...jezzzu jak mi mala daje w dupe ... zamiast swoich 3h spala pol godziny !! i od poltorej godziny ryczy !! juz mam dosc ... i tesciowej ktora mi p[atrzy przez reke tez ...
-bo nie znosze baby,hihidzięki Bogu u mnie nie pada, ale strasznie współczuję dziewczynom u których są powodzie...no faktycznie pada :-( u nas leje nieprzerwanie od czwartku chyba ... już strasznie długo :-(