Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi tez sie wydaje ze z ty nocniczkiem to ciut za wczsnie. Mysle ze wrecz fizycznie niemozliwe.
moj starszy syn mial 1,5 roku jak z rzucil pampersy a i tak zdarzaly sie mokre wpadki przez kilka kolejnych miesiecy.
a moja przyjaciolka nauczyla mala robic kupke do nocnika w wieku 9 miesiecy ... mala wolala eeeee i wiadomo bylo ze kupa ... teraz ma 2 lata i juz od 2 miesiecy sa bez pampersa w dzien !! na noc jest pampers i w podrozy kiedy nie da sie zareagowac natychmiast !! i wcale nie uwazam ze jest w tej kwestii wytresowana!!
ja patrze po mojej agatce ktora mi nie zrobi za nic na swiecie kupy do pieluchy !! do momentu az jej nie odwine to nie wycisnie nic ... odwijam pampersa i od razu idzie kupa !! i chce to wykorzystac zeby ja pozniej wysadzac na nocnik zamiast robic kupe na pieluche !! ale musi troszke jeszcze dorosnacnie bojcie sie nie zamierzam robic tego za miesiac czy dwa
![]()
a dałam jej już 4 razy za namową mojej mamy i nic jej nie jest :/ koleżanka tez podaje swojej małej i mała je i nie placze no ale ten wanioliowy ... bałam zsie ale mama mowila ze mozna a wychowala 4 dzieci i 3 wnuków więc jej zaufalamnie daje czesto ale od czasu do czasu a mała za nim przepada

jestem w szoku
co do nocnika rowniez
Hmm..co do nocnika
CZEKAM AŻ TE MAMY KTÓRE NA MNIE "WRZESZCZAŁY";-) JAK PRÓBOWAŁAM 1,5 ROCZNĄ hANIĘ UCZUĆ NOCNIKA SIĘ WYPOWIEDZĄ!
A tak na serio..dla mnie to za wcześnie..ale to moje zdanie!
Położna jak zobaczyła u mnie nocnik..a Hania miała już 20 miesięcy to powiedziała że tak małe dziecko to idzie jedynie wytresować ! Ono i tak nie rozumie że sika czy robi kupkę! Ja się z Hanią męczyłam co jakiś czas od 1,5 roku..a jak skończyła 2 latka to w tydzień się nauczyła!
Ale jeżeli komuś się chce takiego malucha odsadzać to ja nie mówię że to jest źle![]()
rozumiem sadzac takie dziecko co juz chodzi ale nie niemowlaka ktory jeszcze dobrze nawet nie umie siedziec
no ale kazdy robi jak uwaza
mi to nawet na mysl nie przyszlo
Dziewczyny czy ktoras wie co dzieje sie z Anoola????!!!
cos dlugo jej nie ma i nic nie dala znac ze cos szie dzieje u nich!
no chyba ze cos przegapilam!
nie odezwala sie od mometu jak miala pojawic sie u Mei na spotkaniu
Dziewczyny czy ktoras wie co dzieje sie z Anoola????!!!
cos dlugo jej nie ma i nic nie dala znac ze cos szie dzieje u nich!
no chyba ze cos przegapilam!