reklama

Grudzień 2009

reklama
marta nie wiem jaki to styl:) nie znam się na modzie zbytnio:) szukałam zupelnie innej sukienki, skromnej, prostej..ale ta zobaczyłam na wieszaku i wiedziałam, że to wlasnie ta:) chociaz nie wierzyłam w takie cos..jak kumpele mowily zobaczysz sukienke i bedziesz wiedziec, że to ta:) a jednak tak jest:)
bikiecik super, jednak nie dla mnie, ja musze mieć cos prostego skromnego:) dlatego pomysłam o tych kaliach. chociaż mój tata powiedział, że kojarza mu sie z cmentarzem..:) no ale każdemu nie dogodzisz.
aga to mialas mega lipe..u nas nikt takiego czegos nie odwali..na zamknietym wtawie wam jak beda stoly rozstawione i tez rodziny beda wymieszne. u nas jest jeden wielki plus, że jestemz J dlugo i jak znam jego cala rodzine a on moja.

braffiterka jest to babeczka która dobiera profesjonalnie staniki:)

tak planuje sadzanie gości, dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie, nikt nie biegnie i nie "trzyma" miejsca dla znajomych, tylko przed sala każdy na tablicy sprawdzi gdzie siedzi, przy którym stole. byłam na weselu gdzie nie było ustalone z gory kto gdzie siedzi i mojego J mam z 2ka rodzeństwa nie siedziała z nami, bo usiadł ktoś inny i nie było miejsca, lipa straszna!

Aaaaa :-D

Moja kuzynka do dziś przeżywa, że jak poszla na wesele, to tak ją usadzili, że gorzej być nie mogło. Miała wokół siebie zgraję ciotek co o menopauzie nawijały, a po drugiej stronie bawilo się jej kuzynostwo...zresztą zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie pasuje...
U szwagierki też miejsca zabrakło, ale impreza była swietnie zorganizowana, że w ciągu minuty znalazło się miejsce gotowe :tak: Każdy siedział, gdzie chciał, a potem to i tak wielkie migracje po miejscach były - w pewnym momencie nie wiedziałam, gdzie siedzę :-D

Gratuluje :))

Co jej zamówiłaś?

Trzy zabaweczki: żólwiki z pozytywką na wózek, żyrafę-szmatkę ;-), kotka z bezpiecznym lusterkiem a z innych rzeczy: śliniaczek plastikowy z kieszonką Tommi Tipee, silikonową szcxzoteczkę na palec z masażerem do dziąseł oraz książeczkę do wody ze zwierzątkami i piszczkiem.

Planuję jeszcze zakup puzzli piankowych, bo nie mamy dywanów a chcę ją układać na brzuszku oraz kołysanek dla dzieci do snu.

Dziękujemy za życzonka! A tu linki, jakby kogoś interesowały:

ZABAWKA PRZYTULANKA DREWEX ŻYRAFA HIT !!!!!!!! (1039355340) - Aukcje internetowe Allegro
PISZCZĄCA KSIĄŻECZKA DO WODY ZWIERZĘTA BABYONO (1039281064) - Aukcje internetowe Allegro
SZCZOTECZKA SILIKONOWA DO ZĘBÓW I MASAŻU + ETUI (1031718508) - Aukcje internetowe Allegro
MAGICZNE LUSTERKO wspaniała zabawka!!!! 2 wzory! (1029575428) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLINIAK PLASTIKOWY Z KIESZONKĄ TOMMEE TIPPEE (1028677942) - Aukcje internetowe Allegro
Zabawka, Pozytywka-ŻÓŁWIKI BABY MIX!!! (1028511666) - Aukcje internetowe Allegro

Co do usadzania to my też robiliśmy karteczki na naszym weselu i powiem wam, że był spokój i porządek. Na tych weselach, na których nie było etykietek, goście zamiast np. najpierw stanąć i odśpiewać sto lat, rzucali się na stoł, żeby zająć co lepsze miejsca. Nie wspomnę o tym, ile było niezadowolonych, bo brakło im miejsc koło siebie. A tak lepiej przemyśleć, kto ma koło kogo siedzieć i święty spokój :-).

Magda tak przeglądam zdjęcia z wesel na których byliśmy i mam fajowską i prostą wiązankę z kalii, myślę że Ci się spodoba:tak:
Poprawiny & Wesele 195.jpg

A co mojej synowej jest????? Bo ja ofkors nie w temacie i wyskakuje jak gumka z majtek jak sie pojawie!
Syra zapsikana Panthenolem jak narazie i daje rade ! nocka pewnie bedzie ciezsza i posle jarka wieczorem po cos mocniejszego na oparzenia!

Lulka ma mocny katar!
jak miala humor tak juz zniknal! wiecznie spi ale przy tym bardzo maruzi placze i ma problem z zasnieciem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry