Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja skladalam ogolnie życzenia
nie zrozumiałyśmy sie marta, mi chodzi o małe kalie, czyli o te dzwonki zeby były malelodygi jakoś dopasujemy
![]()
Czesc laseczki , my juz 5 dzien bez naszych kochanych bąbelków, ale za nimi tesknimy strasznie
Ale co Wam sie chcialam pochwalic, mam teraz 3 tygodnie zajec na ginekologii i poloznictwie i wczoraj bylismy na bloku przy cieciach cesarskich i doktór pozwolil sie umyc do zabiegu i mu asystowac, to sie zglosilam oczywiscieRobilam co prawda takie latwe rzeczy typu trzymanie haka, ucinanie nitek, podcieranie i walka ze ssakiem, ale wreszcie utwierdzilam sie w przekonaniu ze to jest to co chce robic, to jak sie rodza te malenkie dzidziusie jest piękne
A tak odbiegajac od tego podejscie tych niektorych lekarzy mnie rozwala, przykladowa sytuacja, stoimy przy pacjentce ktora juz miala skurcze, pecherz przebity, wyje z bolu, anestezjolog jakos zle dal znieczuleni ze w ogole nie dzialalo. A takie jeden obrzydliwy ginekolog z\ tekstem CHCIAŁA TO MA, A NIE SIE TU DRZE ????? :O A potem ten sam do mnie jak sie zglosilam do tej asysty do ciecia, obstawial z drugim po jakim czasie odpadne, i mowi ze jak zemdleje to zebym nie wpadla glowa w pole operacyjne i ze jak co to mnie odkopną... what the fuck? ale nie myslcie sobie nie bylam mu dłużna![]()
U nas nie ma netto ....No nie gadaj...szkoda, że teraz rzadziej do netto chodzę;/;/
hehe luźna to beka
sukienka w realu jest jednokolorowa i jest ecri. mój mąż będzie miał surdut więc on nie będzie miał żadnych kwiatków w butonierce bo w surducie standardem jest ta chusteczka, więc muszę zamówić bukiecik dla świadkowej o dla mniejutro ide do braffiterki (na to tez nikt mi nie odpisał
)dobrac sobie jakąś super bardotke pod kiece. musimy jeszcze winietki zrobić i plan sali-kto gdzie siedzi.ale mam stresa!
a mialam 100 osob...Tak w ogole to nikt nie skladal jeszcze dzis zyczen naszym dzisiejszym solenizantom!
Sto lat dla:
*"Bianki" Mexi
*"Patryczka" Kopciuszka
*"Macieja" malgorzaty_n
:-)
braffiterka jest to babeczka która dobiera profesjonalnie staniki
tak planuje sadzanie gości, dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie, nikt nie biegnie i nie "trzyma" miejsca dla znajomych, tylko przed sala każdy na tablicy sprawdzi gdzie siedzi, przy którym stole. byłam na weselu gdzie nie było ustalone z gory kto gdzie siedzi i mojego J mam z 2ka rodzeństwa nie siedziała z nami, bo usiadł ktoś inny i nie było miejsca, lipa straszna!