Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Samochód mieliśmy tak przystrojony, nie chcieliśmy więcej ze względu na masywną bryłę auta, żeby kwiaty nie "popsuły" efektu :
Hmmm jestes z Gdanska Beka u was oznacza cos jak w LBN Brechta?!
U mnie by sie wszyscy wkurzyli jakby mieli wyznaczone miejsca ... kazdy sobie usiadl gdzie chce a jak ktos bardzo chcial obok kogos to zwyczajnie poprosil nie bylo zamieszania zadnegoa mialam 100 osob...
Ja ze swojej strony polecam bardotkę konrada (z tego co kojarze to salon z bielizną kondara jest na jana pawła II na wysokości dywizjonu w pawilonach w nowych blokach od strony rynku obok kwiaciarni i solariumJa miałam na ślub własnie bardotkę konrada i była (jest nadal) rewelacyjna!! Silikonem ma wyłożone wszsytkie strategiczne miejsca tak, że nawet przy największych szaleństwach nic zupełnie się nie przesunęło, nie obsunęło. Do tego mają bardzo dokładną rozmiarówkę i nie miałam problemu , żeby kupić wtedy 70E
Tak więc mogę szczerze polecić.
Ja miałam ślub w Gda i dekoracje i kwiaty zamawiałam przy ETC w kwiaciarni Prosta Forma, co prawda bardzo tanio tam nie było, ale kwiaty były fenomenalne! Oni mają tam wyczucie smaku i styluCuda potrafią zrobić
Ja miałam bardzo prosty bukiecik, bo taki chciałam, ale dają Ci album z roznymi pomyslami i mozesz sobie wybierac i ogladac
![]()
Samochód mieliśmy tak przystrojony, nie chcieliśmy więcej ze względu na masywną bryłę auta, żeby kwiaty nie "popsuły" efektu :
ladny, ale jest moim zdaniem duzyja potrzebuje cos mniejszego zdecydowanie
![]()
ladny, ale jest moim zdaniem duzyja potrzebuje cos mniejszego zdecydowanie
![]()