reklama

Grudzień 2009

witam z rana i od razu z problemami ... moja agtka ma jakies problemy z brzuszkiem bo rano miala biegunke!! zobaczymy co bedzi eteraz po mleku ... podejrzewamz e mi sie mleko w nocy w butli skwasilo !!! i to od tego !!

reklama
u nas dziś znów upalnie....lecimy zaraz na jaką wycieczkę :tak: Wczoraj miałam starszny dylemat jak ubrać Mała, bo chyba zasada 'jedna warstwa więcej' jak jest taka pogoda nie obowiązuje ? dziś założe jej krótki rękawek chyba ..

Ostatnia edycja:
dziewczyny pisałyście o wybrykach nocnych i problmemach z zasypianiem- juz pisała na 'cycowych',że u nas przez trzy dni było to samo- Gabrysia nie chciała zasnąc sama w łóżeczku a nigdy nie było z tym problemow ! budziła sie w nocy po pare razy ,az w koncu z braku sił zasypiala z nami no i urządzała sobie nocne , trzygodzinne pogaduszki-NIGDY TAK NIE BYŁO ! nie wiem co się stało, bo w naszym rytmie dnia nic się nie zmieniło:confused:...no ale jak się wczoraj na cycowych dziewczyną się poskarzyłam , tak dziś obudziła sie o 6:tak: zjadła i spała jeszcze do 8:tak: Mam nadzieję,że tak już pozostanie :tak:

witam z rana i od razu z problemami ... moja agtka ma jakies problemy z brzuszkiem bo rano miala biegunke!! zobaczymy co bedzi eteraz po mleku ... podejrzewamz e mi sie mleko w nocy w butli skwasilo !!! i to od tego !!

Biedactwo :( Mam nadzije,że przejdzie :tak: a mleko można trzymać w buli ? nie mam doświadczenia jako cycowa ,ale czytałam ,ze trzeba odrazu wylac jak dziecko nie zje i nie można na zapas przyzadzać ?

Pewnie tak.Nie powinno się mleka zostawiać w butli-zawsze robić świeze-wiem z doświadczenia;-)
Zdróweczka życze:-)

dobra...lece już, bo szkoda słonka :tak: Miłego dnia dziewczynki :tak:

Miłego dnia,my też zaraz lecimy;-)

Mea oby Agatce szybko przeszło!

Emira tylko za długiej przerwy mu nie rób..bo jak będzie za bardzo zmęczony..to jeszcze gorzej może być z zasypianiem...ja mam te magiczne 3 h po których zawsze super zasypia

Purchawko...w końcy załapałam jak robić to z tego filmiku..i dupa blada...nie mogę tego włączać bo wtedy mi tak "muli" internet że nawet nie mogę wejść na tą stronę! A jak już wejdę to zanim załadowałby mi się ten film to już by sie znów limit skończył :) Ale dzięki ci jeszcze raz bardzo!

reklama
Mój przyjechał dużo,duzo wczesniej:-)
Wysłałam go do ogródka,żeby wykosił trawke,Pati poszła z nim i pewnie wykopie mi wszystkie kwiatki,hihihi-tak jak dziś pomidorki.
Jak skończą,będzie mozna wyciągnąć hustawke i sie relaksować;-)
Karolcia zjadła zupke i teraz bawi się nóżkami-zabawnie to wygląda,hihi.
A mnie coś forum wciągnęło:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry