Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdecydownie większe są huggiesyja jak skoncze ta pake ktora mam teraz to tez 4 kupie ...
a czy ktos moze mi powiedziec jak wielkosciowo sa huggiesy ?? wieksze czy mniejsze od pampersow ??
a przynajmniej tak było w newbornach...pampersy 1 w pewnym momencie były za małe, 2 za duże a huggiesy idealne...traktowałam je jako przejściowe
teraz przeszłam całkiem na pampersa,więc nie wiem jak jest w tych większych rozmiarach ...my nadal na 3jeczkach lecimy i chyba jeszcze troszkę ich poużywamy 
he he no tak właśnie słyszałam,że rzadko się zdarza żeby dziecko ugryzło, ale znając życie to by mnie pokąsała a tego już chyba nie zniosłabym ;-)...choć w sumie po tych mękach z karmieniem jakie przeszłam na początku moje suty są znieczulone na zawsze chyba ;-)Eliza nie bój się...Hania miała prędko zęby...karmiłam ją do 14 miesiąca..i nigdy mnie nie ugryzła!

Dla półrocznych Juliuszka Julki, Michałka Marzki, Michalinki Akozki miliony buziaków i uścisków :*
Sto lat Julek, Misia i Michałek :-)
Ja kąpię codziennie, bez względu na szczepienia, przeziębienia itd. ;-)
A co do ząbków to tak mnie zastanawia, czy jak już się one pojawią to po każdym posiłku trzeba te zębole myćNo a jak dzieciaczek wstaje w nocy to co wtedy
też nocne szorowanie?
![]()
no chyba ze by byl przeziebiony to moze odpuszcze,po szczepieniu kapiemy normalnie
zeboli narazie nie ma,Corce mylam zawsze tylko przed nocnym spaniem i ma super biale i zdrowe zabki
wiec moim zdaniem to nie zalezy cze sie myje czy tez nie
jesli maja byc mocne to beda
Mi mama nie myla jak bylam mala
zaczelam myc chyba od komuni i mam zeby zdrowe
jeszcze dentysty nie widzialy
;-)
no w sumie w koncu święto ;-)Podczepiamy sie do zyczonek 100-wkaI my i my skladamy zyczonka
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden miesiac więcej
My tez bylismy na obiadkumy dziś do moich rodziców jedziemy, pogoda jest zabójcza, leje i leje i leje... końca nie widać
i od nas najlepsze życzonka dla naszych małych jubilatów![]()
Ja równiez składam najserdeczniejsze zyczenia;-)
Ja tez kapie codziennieno chyba ze by byl przeziebiony to moze odpuszcze,po szczepieniu kapiemy normalnie
Co do mycia zabkow lub dziasel to ja powiem ze narazie nie myjemyzeboli narazie nie ma,Corce mylam zawsze tylko przed nocnym spaniem i ma super biale i zdrowe zabki
wiec moim zdaniem to nie zalezy cze sie myje czy tez nie
jesli maja byc mocne to beda
Mi mama nie myla jak bylam mala
zaczelam myc chyba od komuni i mam zeby zdrowe
jeszcze dentysty nie widzialy
;-)

ale woda i gazikiem... lub tetrowa... dzieki za przypomnienie
no ale jak beda zeby to chyba tez raz dziennie na noc no chyba ze duzo ich bedzie to czesciej po obiadkach itd...a wlasnie jak to jest z ta pasta?? od kiedy pasta??Dla półrocznych Juliuszka Julki, Michałka Marzki, Michalinki Akozki miliony buziaków i uścisków :*