reklama

Grudzień 2009

reklama
dzis moja i K. 3 rocznica.....:)
wszystkiego Najlpszego!

a u nas dziwne rzeczy się dzieją...czy to ten sławny skok może być?? raz lub dwa na dzień jest odprawiana histeria....trwa kilkanaście minut ....nie pomaga noszenie na rękach ( czego i tak dotąd nie robilam- celem uśpienia).....może ząbki? Może gorąc?Ale dziś upału nie ma a histeria była.....już nie wiem co robić....zostawiać w łóżeczku i czekać aż przejdzie? chyba nie da rady....zaczyna się krztusić, dławić śliną..no i mury się trzęsą tak daje czadu!Nigdy dotąd tak się nie zachowywał......nie płakał i nie marudził nawet..jak był śpiący to kładłam Go do łóżeczka i sam zasypiał w ciągu kilku minut.
W końcu jest tak zmęczony,że ze smokiem i mocno przytulony do mnie zasypia...:confused::confused:

hmmm. synkowi mojej kolezanki zabek zaczal sie wyrzynac jak mial 3 mies. a wyrosl dopiero jak mial 9 chyba....

witam sie u nas nic ciekawego.....skonczyla sie nystatyna, i wczoraj po poludniu niczym nie smarowalam ( a juz btylo ladnie) iz nowu sie pojawily te brzydkie plesniawki, kupilkam w koncu aphtin i zobaczymy,

Wszystkiego najlepszego!!!

My własnie wrocilismy z kosciola,zamowilismy w koncu chrzest wiec moge juz zaproszenia zamawiac;-)

hmmm. synkowi mojej kolezanki zabek zaczal sie wyrzynac jak mial 3 mies. a wyrosl dopiero jak mial 9 chyba....

witam sie u nas nic ciekawego.....skonczyla sie nystatyna, i wczoraj po poludniu niczym nie smarowalam ( a juz btylo ladnie) iz nowu sie pojawily te brzydkie plesniawki, kupilkam w koncu aphtin i zobaczymy,

wswzystkiego najlpeszego kochani:)
nasza za niecale 2 misieace 1sza rocznica:):):):):)
swietujcie jak sie da.. ja wczoraj wyszlam z mloda na festyn i mezem bo sa u nas dni Miedzyrzecza i spotkalam znajomych....
normalnie tak fajnie bylo pogadalam po smialam sie tak jakos inaczej mimo ze julka byla z nami ale chyba muzyka ja interesowala a wczoraj akurat z zespolow byl K.A.S.A.
stwierdzilismy z mezem ze juz nie jestesmy mutantami wiecznie siedzacymi w domu..
dzis moze uda sie julke sprzedac mojej mamie to tez sobie poojdziemy ale na dluzej:)

wszystkiego Najlpszego!

a u nas dziwne rzeczy się dzieją...czy to ten sławny skok może być?? raz lub dwa na dzień jest odprawiana histeria....trwa kilkanaście minut ....nie pomaga noszenie na rękach ( czego i tak dotąd nie robilam- celem uśpienia).....może ząbki? Może gorąc?Ale dziś upału nie ma a histeria była.....już nie wiem co robić....zostawiać w łóżeczku i czekać aż przejdzie? chyba nie da rady....zaczyna się krztusić, dławić śliną..no i mury się trzęsą tak daje czadu!Nigdy dotąd tak się nie zachowywał......nie płakał i nie marudził nawet..jak był śpiący to kładłam Go do łóżeczka i sam zasypiał w ciągu kilku minut.
W końcu jest tak zmęczony,że ze smokiem i mocno przytulony do mnie zasypia...:confused::confused:

u nas tez ostatnio sa takie histerie ... ale ja zwalam na zabki bo mala musi to naprawde bolec !

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !! sprzedajcie malucha i swietujcie!!
hehhee...taki mamy zazmiar, kapiemy malego przed 6 i spadamy do kiina na SEKS W WIELKIM MIESCIE 2! nie wiem jakim cudem K. dzie na to, ale nie ma nic ciekawszego:/

Miłego świętowania ;-) My niedawno też mieliśmy rocznicę i jak na złość ;-) dziadkowie byli na wczasach, więc świętowaliśmy w 3 (Macol nawet dzielnie zniósł restaurację :-) ) a po 21 już sami ;-)
i daliscie rade! podziwiam:D
Wszystkiego najlepszego!!!

My własnie wrocilismy z kosciola,zamowilismy w koncu chrzest wiec moge juz zaproszenia zamawiac;-)
my za tydzien mamy....i mam STRESA! czy wszystko bedzie ok, i mam nadzieje ze garniturek zdazy dojsc bo jak nie to *upa blada!!!
a kiedy Wy macie?

ale goraco dzis....pff...zdycham:/

hehhee...taki mamy zazmiar, kapiemy malego przed 6 i spadamy do kiina na SEKS W WIELKIM MIESCIE 2! nie wiem jakim cudem K. dzie na to, ale nie ma nic ciekawszego:/

i daliscie rade! podziwiam:D

my za tydzien mamy....i mam STRESA! czy wszystko bedzie ok, i mam nadzieje ze garniturek zdazy dojsc bo jak nie to *upa blada!!!
a kiedy Wy macie?

ale goraco dzis....pff...zdycham:/

My mamy 18 lipca,narazie czekamy za bracholkiem;-)ale zaproszenia trzeba juz koniecznie zamawiac:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry